Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Public Hook by King-Orgy [Detected]

botanicFTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

Public Hook by King-Orgy

1345546499-U274919.png

Battlefield3

Hack

1345546520-U274919.png

ESP:
Nick
Dystans
Otoczka
2D Linia

NoRecoil

Działa tylko na npb

1345546557-U274919.png

1345546563-U274919.png

Wystarczy użyj injectora zawartego w rarze (.exe). UWAGA! Hacka załączamy tylko i wyłączenie po włączeniu BF3, w innym wypadku gdy włączymy injector przed włączeniem gry będzie on nie działał! Dla użytkowników windows7 polecam włączenie injectora jako administrator!

1345546568-U274919.png

http://speedy.sh/mG8dk/BF3-HooK.zip

1345546578-U274919.png

https://www.virustotal.com/file/9de04c767939d748d5c54897384756013540b5ceff080240a1d769d2a88a9b3d/analysis/1340741657/

Źródło: -

Generator by

Opublikowano

Mógłbyś dać jakiegoś SS i czy jesteś pewny że jest on Undetected? Bo ten poprzedni hack co podałeś na no-pb działał dobrze a na PB wywalało mi gre.. Dobrze że nie ban.A tak wgl skąd ty bierzesz te wszystkie cheaty do bf3?

Opublikowano

Dystans - pokazuję Ci ile masz metrów do danego gracza

Otoczka - na około modelu gracza jest taki prostokąt pozwalający na celniejsze trafienie

Mógłbyś dać jakiegoś SS i czy jesteś pewny że jest on Undetected? Bo ten poprzedni hack co podałeś na no-pb działał dobrze a na PB wywalało mi gre.. Dobrze że nie ban.A tak wgl skąd ty bierzesz te wszystkie cheaty do bf3?

SSy dodam jutro, hacki biorę z własnego źródła, nie wolno reklamować innych for, hack jest undetected 100% bo dziś został wypuszczony :)

Opublikowano

Świetne poprostu świetne! Świetny hack. Masz lubię to. A da się jakoś te linie wyłączyć bo troche denerwują?

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/videos/view-4797-bf3-public-hook-by-king-orgy/

Filmik by MMT pokazujący funkcje

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ładnie, szkoda tylko ,że ten kwadracik nie za dokładny. Nie pokazuje dokładnie kiedy się głowa wychyli tylko część kwadratu .. jakakolwiek. Mimo wszystko polecam.

Opublikowano

Jak to nie ? Napisałem, że PB wywalił z napisem PB MULTIHOOK. Teraz tylko ciekawe czy bana dostanę na wszystkie servery. Wie ktoś ?

Bana od PB dostajesz na serwery z PB (3/4).

Opublikowano

Jesteście debile :). Najpierw używacie tych cheatów i inne gówna a potem płacz i zgrzytanie zębów czy ban nadejdzie. Mam nadzieję, że nadejdzie. Jak dla mnie używanie takiego czegoś to czysty debilizm.

Możecie mi walić ostrzeżenia, mam prawo powiedzieć to co myślę.

Opublikowano

@Up

Z powodem, tylko zaśmiecasz temat jak i forum, które nie przez przypadek ma nazwę- Multi Player Cheats.

Jeżeli coś Ci się tu nie podoba- to, za przeproszeniem, wypierdalaj.

Na przyszłość pamiętaj, aby nie pisać tego typu postów. Zapoznaj się z regulaminem lokalnym jak i globalnym MPCforum.

@edit

nie odpowiadaj na tego posta, jeżeli chcesz o czymś podyskutować- zapraszam na pw.

Opublikowano

@Up

Z powodem, tylko zaśmiecasz temat jak i forum, które nie przez przypadek ma nazwę- Multi Player Cheats.

Jeżeli coś Ci się tu nie podoba- to, za przeproszeniem, wypierdalaj.

Na przyszłość pamiętaj, aby nie pisać tego typu postów. Zapoznaj się z regulaminem lokalnym jak i globalnym MPCforum.

@edit

nie odpowiadaj na tego posta, jeżeli chcesz o czymś podyskutować- zapraszam na pw.

Cheaty są jak tampony, każda pizda ich potrzebuje.

/mówiłem coś.

x.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kurwa tym co sie nie podoba cos na temat cheatow to niech za prezproszeniem wypier....j@ wkoncy to jest MPCForum <Multi Player Cheat Forum> wiec tym co sie nie podoba Papa

Opublikowano

Ja mieszkam w polsce i też mam kupić premium..

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...