Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ilość osób na hard serwerach

CreativePL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osób czynnie gra na hard serwerach według Was? Chodzi mi o serwery: Tiveria, Balmora i Ravia. Nie chce porównań serwerów pod względem 'który lepszy' tylko ilość osób grających na nich. Na tym ostatnim może się to zmienić bo nowy. Chodzi mi o osoby, który są cały czas aktywne. Nie unikalne wejścia.

Na Tiverii gra ~500osób (tyle pokazuje licznik i się zgadzam z nim). Na pozostałych nie wiem. Nie gram.

Pytanie pomoże innym oraz pomoże w wyborze serwera. Inni wolą mało osób, inni więcej.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Ravia średnio po 600osób, sprawdzone bo widziałem ss :)

Tiveria około 500

Balmora coś 500/600

Gram na Ravii i gra się przyjemnie, sporo osób w M1(same sklepy to 100/120osóB).

Opublikowano

Ravia średnio po 600osób, sprawdzone bo widziałem ss :)

Tiveria około 500

Balmora coś 500/600

Gram na Ravii i gra się przyjemnie, sporo osób w M1(same sklepy to 100/120osó B).

Balmora 500/600 ? hahahahah padłem tam gra ok. 2k osób ...

Tiveria to nie hard tylko medium

Ravia ~700

/Oj mylisz się, większość osób już uciekła z serwera :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Swoją drogą. Szkoda, że hardy mają 3x mniejsze zainteresowanie od 4fun's.... (chyba, że tamte liczniki oszukują...). Ciekawie zapowiada się ta Ravia. Wątpię, że na Balmorze jest 2k osób... Tam jest dokładnie tyle ile na tiverii (+/- 50). To akurat miałem do porównania. Klienta Ravii nie mam, ale ściągam.

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Swoją drogą. Szkoda, że hardy mają 3x mniejsze zainteresowanie od 4fun's.... (chyba, że tamte liczniki oszukują...). Ciekawie zapowiada się ta Ravia. Wątpię, że na Balmorze jest 2k osób... Tam jest dokładnie tyle ile na tiverii (+/- 50). To akurat miałem do porównania. Klienta Ravii nie mam, ale ściągam.

Tyle samo ile na Tiverii?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Opublikowano

NidarosMt2 ~000 jak do tej pory... moze ktos wbije to bedzie ~001 :P

Czy te liczniki sa na prawde wazne dla was? Dla mnei sie liczy atmosfera nie licznik, jak widze tyle sklepow w M1 to mi sie zygac chce.

Opublikowano

NidarosMt2 ~000 jak do tej pory... moze ktos wbije to bedzie ~001 :P

Czy te liczniki sa na prawde wazne dla was? Dla mnei sie liczy atmosfera nie licznik, jak widze tyle sklepow w M1 to mi sie zygac chce.

A itemki kupowac z IS'u...

Gralem na tych wszytkich serverach i wydaje mi sie nie patrzac na licznik ze na balmorze gra najwiecej osob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...