Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten laptop jest dobry?

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję laptopa pod gry BattleField3, PES 12, MineCraft. BattleField 3 chcę aby chodził na wymaganiach średnich/wysokich. Mam takie dwa laptopy, czy one są dobre. A jeżeli tak to który lepiej wziąść?

http://allegro.pl/hp-dv7-6b40ew-17-3-i7-8gb-b-ray-tvtuner-myszhp-i2432229402.html

http://allegro.pl/samsung-rf711-i7-2670qm-8gb-1tb-gt540-bluray-win-7-i2431552001.html

I odrazu możecie napisać na jakich detalach poszedł by mi BF3 (średnie czy wysokie).

Dam LUBIE TO !!!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Mam o wiele słabszego laptopa tylko że z taką samą grafiką jak ten Samsung ale procek 2x po 2.0 i 4GB ram i BF poszedł na Średnich , na tych powinno na FULL iść

Zaraz wpadnie pewnie jakiś znawca który powie że laptopy nie są do gier lub żebyś kupił Sobie jebane AlienVare za 10k -.-

Opublikowano

No tak, ale pytałem się który będzie lepszy? Ten mnie ciekawi :D

http://allegro.pl/hp-dv7-6b40ew-17-3-i7-8gb-b-ray-tvtuner-myszhp-i2432229402.html

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Jak już to tego HP.Nie jestem przekonany do Samsungów.

Ale na tym HP będzie Ci się głupio grało ponieważ strzałki mają złączone z resztą klawiszy ,a to znacznie utrudnia.Poszukaj jakiegoś z oddzielonymi strzałkami no chyba że grasz używając "WSAD" ;)

Opublikowano

A kto teraz gra na strzałkach? :D Ja zawsze gram WASD :P Czyli mówicie, że HP lepszy? I spokojnie pociągnie mi na wysokich detalach?

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Hp niestety się mocno grzeje. Jeśli ci to nie przeszkadza bierz śmiało :)

Razi mnie tylko dysk hdd 5600 obrotów. Ja osobiście poszukał z dyskiem ssd

Opublikowano

@UP

Mi też się grzeje ale wystrczy kupić dobrą podstawkę i da sie przeżyć :P

a co do dysku to jest on na wejście SATA więdz może sobie dokupić inny (a ten sprzedać) lub wziąść sobie z kompa :P

@TOP

oby dwa są bardzo dobre ale jestem jednak za HP'kiem

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

AHa, no dobra. A może ktoś jeszcze się wypowiedzieć na temat tego HP. Czy się opłaca kupować :)

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Mówię

Bierz HP tyle ze wpierw dokup sobie jakąś podstawkę. Jeśli chciałbyś żeby np. jakaś gra ci się ladowała w 2 sec a nie w 25 sec to dokup se dysk SSD i podłącz go do usb 3.0. Nie musisz tego robić ale ci radzę :)

Opublikowano

A drogi jest ten dysk SSD? I może ktoś jeszcze się wypowie :)

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

SSD są niestety bardzo drogie i mają też problemy z żywotnością, mówiąc prościej po jakimś czasie może ci się po prostu zepsuć :(

1377531174-U173186.png

Opublikowano

SSD są niestety bardzo drogie i mają też problemy z żywotnością, mówiąc prościej po jakimś czasie może ci się po prostu zepsuć :(

Ale windows XP odpala sie 6 sek ;D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jakbys kopiowal i przetwarzal dane za co by ci placili to by sie wtedy oplacalo - w praktyce nie zbawi cie kilka minut dlozej kopiowania czegos.

Tutaj masz dobry w mare wydajny laptopik:

http://allegro.pl/acer-aspire-7750g-i5-8gb-750gb-hd6850-w7-zestaw-i2430081736.html

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...