Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Error Code -2 10060

l3oSSaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na wstępie wiem że był taki temat ale tam pomocy nie uzyskałem. Otóż mam problem z Combatem od ostatniego Czwartku. Po ostatnim mainteance mam error podany w tytule (-2 10060) wiem że to jest kod że niby konserwacja i że nexon ma obecnie problemy z serwerami. Ale z tego co widzę/czytam to ludzie jakoś grają :O A mi nawet sie launcher nie odpalił na sekunde od tygodnia. Próbowałem GameBooster'a ale bez skutku. Jeśli wiecie jak uruchomić grę piszcie. Będą lajki za pomoc. Pozdro :D

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

wyłącz firewalla/ antywirus

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

wyłącz firewalla/ antywirus

Wyłączone, bez skutku.

Reinstallowałeś/Pobierałeś grę od nowa ?:]

Tak. Pobrana 2 razy, zainstalowana około 10-15 razy...

Komp formatowany 2 dni temu. Przed formatem było tak samo ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

tak wlasnie...

reinstal ci powinien pomuc w zupelnosci

ale dla pewnosci pobierz nowa instalke

@edit.

nie widzialem up postow ;/

Opublikowano

Coś ci musi blokować, spróbuj np. połączyć się przez VPN czy też przez proxy. Jak to nic nie da to pozostaje czekać do jutra.

Opublikowano

Lajków nie żałuję więc każdy kto się wypowiedział takiego otrzymuję. Mam cichą nadzieję że jutro już wszystko będzie działało. Dziękuję za pomoc wszystkim :)

Coś ci musi blokować, spróbuj np. połączyć się przez VPN czy też przez proxy. Jak to nic nie da to pozostaje czekać do jutra.

Przez VPN nie próbowałem. Zaraz spróbuję i zdam raport ;)

Edit: Niestety, połączenie VPN nic nie pomogło. :/ Czyli pozostaje czekać do jutra. Dzięki wszystkim za pomoc.

//Temat uważam za zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...