Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gold za kasę.

mateuszkocon3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam do was pytanie. Czy znacie kogoś kto sprzedaje goldy do 4story za kasę? Albo znacie stronki na których można kupić goldy? Jak tak to piszcie tutaj, priv albo gg. 1831649

Każdy kolejny + motywuje mnie do dalszej pracy.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Właśnie pytałem się w grze ale mogę pisać tylko na normalnym bo na wołaj nie mogę. To odpisał tylko jeden koleś ale taki co sam zarobił z 100g i chciał sprzedać ale się rozmyślal. :/

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Znam jakis stuknietych noobkow co to sprzedaja, ale niestety ci nie pomoge bo taka pomoc do pomocy i znow pojda ceny w gore w cholere a tego nikt nie chce zeby item +18 kosztowal 80g ( mowa o nie pvp ) . Wiec to jest bezsens to po 1, a po drugie w 30% musisz sie liczyc z banem na konto, nawet jak to bedzie dyskretnie ze ci na grze da i wszystko cacy musisz liczyc te 30% ze mozesz stracic konto i kase .

Opublikowano

Możesz mi napisać na gg dokładnie kto sprzedaje. Mi wystarczy kupić tylko 100g a przecież to i tak nie podwyższy cen bo to za mała kwota. A po drugie też mi się wydaje, że kiedyś dlatego rosły ceny bo ludzie sprzedawali goldy ale zarobione hackiem i było ich więcej w obiegu i dlatego ceny były duże. A teraz już takich hacków nie ma jak kiedyś i ja myślę ze jak ktoś sprzedaje goldy to chyba własnoręcznie zarobione. Czyli kupno takich goldów nic nie zmienia. Nieprawdaż ?

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

Powiem ci tak :)

Kup se golda jak chcesz a po 3 dniach nic nie bedziesz z tego mial gdyż jak natychmiastowo dostajesz w wiadomosci +50g z opisem dziekujemy za zakup itp odrazu banują konta all na podany email.

Opublikowano

Przeciez mozna np. wystawic z 5 przedmiotow po 20g u licytatora albo w sklepie i ten co sprzedaje kupi to. To raczej sie nie skapna.

Przeciez mozna np. wystawic z 5 przedmiotow po 20g u licytatora albo w sklepie i ten co sprzedaje kupi to. To raczej sie nie skapna.

kocur5_4_1.png

Daj +

Opublikowano

mateuszkocon .. nie kombinuj, co druga osoba na tym forum co gra w 4story powie sobie ee tam 100g to tam malo nic nie zanizy .. jest powiedzenie "grosz do grosza a będzie pół kosza" tak samo jest z wami jeden,drugi,trzeci,czwarty kupi goldy i w koncu je zawyzy .

Opublikowano

I tak nikt nie sprzedaje. Jeden koles sprzedawal 1000g ale na valorianie. Ale przeciez ceny nie podrozeja jak bym kupil uczciwie zarobione goldy. :]

kocur5_4_1.png

Daj +

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...