Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe RP

borsuk76

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym sie dowiedziec jak to działa bo robiłem ankiety dostawałem sms'y i dawajłme kody z nich i wpisywałem i mam 0rp. Wytłumaczy mi to ktos dokładnie

mca.png
Gość patrykkos
Opublikowano

Po pierwsze stosuj prefixy w nazwach tematów

:D

Po drugie chodzi Ci o to, że musisz wysłać np. SMS'a START LOVE itp. ?

;)

Opublikowano

;)

;)

chodzi mi oto ze wysyłam tego sms'a wpisuje kod i nie mam rp wytumaczy mi ktos czy cos zle robie czy trzeba jakos to inaczej zrobic

mca.png
Gość patrykkos
Opublikowano

Jeśli podałeś kod to powinieneś dostać RP, może prędzej albo później ale powinieneś dostać. Poczekaj trochę :P

Opublikowano

RP rób metodą /SH na /SL w głównym forum CF'a jest gdzieś temat o tym bo już o tym mówiłem. Najbardziej opłacalny sposób.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema chciałbym sie dowiedziec jak to działa bo robiłem ankiety dostawałem sms'y i dawajłme kody z nich i wpisywałem i mam 0rp. Wytłumaczy mi to ktos dokładnie

No właśnie tak to działa ...... Wysyłasz, odpowiadasz na pytania itd i masz zero RP :)

A tak bardziej na serio to ..... opłaca się tylko i wyłącznie zgłosić po RP za granie w Crossfire (chyba pierwsza propozycja na stronce) i potem zarejestrować telefon na kilku serwisach, ale nie rób zbyt wielu rzeczy na raz i zapisuj sobie co dokładnie zrobiłeś. Potem będziesz mógł napisać co Game Rage reklamację że czegoś Ci nie zaliczyło.

Ktoś może wytłumaczyć na czym ma polegać to zamienianie z /sh na /sl ? owszem coś było napisane w jednym z tematów ale nic konkretnego

PS. Przepraszam za moje małe lenistwo, temat SH/SL znalazłem manualnie w tutkach :

http://www.mpcforum.pl/topic/662797-tut-darmowe-zprp-sposob-shsl/

Opublikowano

Te z smsami nie działają też wysłałem i nic napisałem do GMów i piszą że wgl. nic nie żadnego robienia rp i że jakbym robił to automatycznie by weszły. no to coś zrąbali

nieregulaminowa sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...