Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot z allegro

Daro19862

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisz przecież że expi tam gdzie sobie ustawisz (robisz skrypty) pewnie działa na zasadzie koordynatów 'x,y,z'

Pisze również że te 3,5mln na piekle zarabia.. czytaj człowieku.

@ps. 150zł haha jebłem.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Gość Menesterowy
Opublikowano

W sumie to bardzo dobra oferta, jeszcze nie widziałem takiego bota nigdzie indziej.

Jednakże, lepiej jest zaprogramować takiego bota samodzielnie (Np. AutoIT) w ciągu 1/2 dni i zaoszczędzić 150zł :)

Opublikowano

ja mysle ze to fake lub

pisz przecież że expi tam gdzie sobie ustawisz (robisz skrypty) pewnie działa na zasadzie koordynatów 'x,y,z'

@ps. 150zł haha jebłem.

i za 149 zl to wg mnie sie nie oplaca bo zepsujesz sobie gre na cheatah gra sie szybciej nudzi no chyba zechcesz robic postac do pvp

1341001158-U410621.png
Opublikowano

@ps. 150zł haha jebłem.

Bardziej mnie interesuję te miejsce gdzie się zarabia 3,5mln dziennie niż ten bot,a na tej aukcji piszę jeszcze że można zarobić 444k/1h z eq na gold i magic found.

Opublikowano

was pojebało bachory po jaki chuj uzywac bota w diablo?to nie jakas tam tibia popsujecie klimat gry a potem bedziecie narzekac ze gra jest nudna idt itp temat do zamkniecia!

Opublikowano

was pojebało bachory po jaki chuj uzywac bota w diablo?to nie jakas tam tibia popsujecie klimat gry a potem bedziecie narzekac ze gra jest nudna idt itp temat do zamkniecia!

dokladnie!

Opublikowano

3,5kk ten bot raczej nie zbierze i jest to napisane zapewne dlatego żeby więcej ludzi kupiło bota.149 zł za bota to trochę dużo jednak nie widziałem nigdzie indziej takiego bota.

Opublikowano

Ty idioto to jest forum o botach idz się żalić na eu.battlenet.com ,a mi zależy jedynie na miejscówce gdzie można trzepać tyle golda.

Opublikowano

Dobra zrozumcie, ale niektórzy chcą sobie pograć na botach.

Więc tak, boty są nielegalne i za każdy można dostać bana, dodatkowo aukcja na allegro została usunięta przez użytkownika, czyli być może dostał bana.

Temat zamykam ponieważ aukcja została zamknięta i tworzy się flamewar.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...