Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywala m2 z MH help!

Modusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak :

Mam zaktualizowanego metka i zainstalowanego w nim kamermoda (najnowszego). Wszystko ładnie się ładuje i działa git. Postanowiłem dodatkowo ściągnąć najnowszego Multihacka i wszystko co trzeba skopiowałem do folderu z metkiem i modem. Gdy odpalam metka wszystko jest jak kiedyś tzn. drugie okno z MH się otwiera i metek. Loguję się, wybieram postać i wczytuje. Na tym MH wybieram NORMAL->OK po czym wyświetla się komunikat : Fail. . .probuje jeszcze raz, klikam OK i ukazuje się okno ze speedem itp., klikam na speedzie 200 ON a tu mi się wszystko automatycznie zamyka. . .Nie wiem w czym jest problem, przed wprowadzeniem HS pro wsz. dobrze chodziło. . .

Opublikowano

Ok, więc najpierw zamierzam wbić moda najnowszego do najnowszego metka, następnie do tego folderu z metkiem i modem wkleić pliki od najnowszego multihacka. Dobrze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...