Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ do Atlantydy V2

_Zawadiaka_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam pokazać jak powinno wyglądać eq do Av2

;)

Więc tak:

-Naszyjnik z Niebiańskich łez: Daje przeszywke która bardzo sie przydaje a trzeba nią zbonować w następujący sposób : Abs na Miecze,Strzały oraz Max PŻ

-Bransoleta z Niebiańskich łez: Ponieważ daje cios krytyczny Bony:

Max PŻ, Silny przeciwko Mistykom,diabłom oraz ludziom

-Kolczyki z Niebiańskich łez: Daje krytyczne uderzenie oraz INT (dobre dla surki WP) bony:

Abs Miecze, strzały silny przeciwko mistykom,diabłom oraz ludziom

-Tarcza na 61 lvl (Sokoła,buddy,smoka,lwia) Bony :

Silny przeciwko diabłom i mistyką oraz (STR , INT lub ZR) Zależy jaka postać jak wojownik to str jak ninja to ZR jak surka,Szaman to INT

-Buty Feniksa ponieważ dają szanse na blok ciosu bony :

Max PŻ, Abs Miecze i strzały

-Hełm na 41 lvl Bony:

Silny przeciwko diabłom,mistykom oraz ludziom (Można też dodać regenerację PŻ jeżeli chce sie komuś pobawić w bonach napewno sie przyda)

-Zbroja Stalka lub lepsza ...(zależy jaki priv) Bony

Max PŻ Abs Miecze i Strzały

-Broń (Moim zdaniem najlepiej sie sprawdza Zatruty Miecz chyba że szaman to Bambusowy dzwon z duzymi Śr) Bony: Duże Śr ! jak sie trafi to krytyk :)

P.S Ja używam tych bonow aktualnie na serwerze DivisionWorld i ogarniam Wojem mental lvl 96 2 spoty na raz :)

Dzieki za uwagę

Mam nadzieje że sie przyda

;)

Pozdrawiam _Zawadiaka_

AcwpO.png

Kliknij"Lubię To",Jeżeli ci pomogłem.

:)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydatny tut dla osób które zaczynają z metinem ( np. ja ;p)

Ladnie i estetycznie

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

-Naszyjnik z Niebiańskich łez: Daje przeszywke która bardzo sie przydaje a trzeba nią zbonować w następujący sposób : Abs na Miecze,Strzały oraz Max PŻ

Szycie aż tak bardzo w grocie nie jest potrzebne, ale na privach naszyjnik z niebianek jest łatwo dostępny więc ok.

Tu jest opis groty v2 więc po co mistyki? Ludzie... Na Setau działają bony na diabły, a w bransie lepiej wbić np. 2k pż, 20 grota, 10 do pż.

-Kolczyki z Niebiańskich łez: Daje krytyczne uderzenie oraz INT (dobre dla surki WP) bony:

Silny przeciwko diabłom i mistyką oraz (STR , INT lub ZR) Zależy jaka postać jak wojownik to str jak ninja to ZR jak surka,Szaman to INT

Tu bon na diabły, na setau jest potrzebne nno i dopiero teraz punkty dodatkowe

Tu proponował bym dopisać kryt

-Hełm na 41 lvl Bony:

Silny przeciwko diabłom,mistykom oraz ludziom (Można też dodać regenerację PŻ jeżeli chce sie komuś pobawić w bonach napewno sie przyda)

Tu punkty do pż, abs, przyda się również szybkość zaklęcia

Ja w grocie expiłem na PL'u więc z doświadczenia wiem, że abs na miecze nie jest potrzebny ponieważ wojownicy biegający z mieczami jest to kwestia jednego skilla, gorzej jest z łucznikami i "magisterkami", które potrafią strasznie omdlewać..

sygnarj.jpg
Opublikowano

@up

W grocie na mistyki sie przydaję. Dlaczego spytasz? Ponieważ te magikstery (czy jakos tak :D) One sa mistykami a maja sporo zyc takze przyda się zabijać je szybciej.

AcwpO.png

Kliknij"Lubię To",Jeżeli ci pomogłem.

:)

Opublikowano

Szycie aż tak bardzo w grocie nie jest potrzebne, ale na privach naszyjnik z niebianek jest łatwo dostępny więc ok.

Tu jest opis groty v2 więc po co mistyki? Ludzie... Na Setau działają bony na diabły, a w bransie lepiej wbić np. 2k pż, 20 grota, 10 do pż.

Tu bon na diabły, na setau jest potrzebne nno i dopiero teraz punkty dodatkowe

Tu proponował bym dopisać kryt

-Hełm na 41 lvl Bony:

Tu punkty do pż, abs, przyda się również szybkość zaklęcia

Ja w grocie expiłem na PL'u więc z doświadczenia wiem, że abs na miecze nie jest potrzebny ponieważ wojownicy biegający z mieczami jest to kwestia jednego skilla, gorzej jest z łucznikami i "magisterkami", które potrafią strasznie omdlewać..

Gościu ogarnij się bo aż oczy bolą ! od tej twojej czcionki !

RlFQd56.png

• 2 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jezeli to ma być poradnik do bonów/eq do groty v2 to ja jestem Bóg Święty... przede wszystkim najważniejszy bon do groty to jest %DO PZ, poradnik jak dla minie nie przydatny.

1 Post [V]

10 Postów [V]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

250 Postów [X]

Opublikowano

Dziękuje bardzo za tutorial, właśnie taki szukałem dlatego że zaczołem grać w Metina na serwesze prywatnym, padam na av2 i dzięki temu tutorialu mam nadzieje że to się zmieni.

Peace out!

Opublikowano

Poradnik jak już pare osób pisało słaby, bon na mistyki nie działa na żadnego moba w v2, abs na miecze praktycznie jest niepotrzebny lepiej zainwestować w %do pż i blok, nic nie napisałeś o buffie który jest bardzo potrzebny do expienia !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...