Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Little Console Tibia Bot v 1.0

iLikeGood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. W celach praktycznych C++ stworzyłem bota pod Tibię 8.6 (działa tylko na tym kliencie). Jak to działa ? Odpalamy bota (pojawi się konsola) i zgodnie z napisami uzupełniamy dane. Np:

Podaj hotkey do odnowienia hp : F1 (pamiętaj, że hotkey musi być wpisany DRUKOWANYMI literami).

Co znajduje się w pierwszej wersji ?:

• Możliwość wykorzystania dowolnego hotkeya (F1-F12) w bocie.
  • Automatyczne dodawanie życia (hotkeyem) po wpisaniu minimalnej ilości hp, po której bot ma sie uruchomić.
  • Automatyczne dodawanie many (hotkeyem) po wpisaniu minimalnej ilości mp, po której bot ma sie uruchomić.
  • Automatyczne włączanie Utamo Vity.
  • Automatyczne spalanie many po wpisaniu hotkeya pod którym jest ów czar oraz ilości many przeznaczonej aby ten czar użyć.

Co w następnej (o ile będzie ?)

• AntyParalyze (mam problem z basic addressem).
  • Lepszy system utamo vity (również problem z basic addressem).
  • Możliwość zatrzymania działania bota klawiszem

Link download:

http://speedy.sh/S8N8j/LCTB-v-1.0.exe

Link do skanu: https://www.virustot...sis/1340649170/

Różnie wykrywa, 2 wirusy, czasami 3 ale to nie są wirusy, tylko wykrywa ingerencję w inny program, dlatego uznaje jako wirus. Plik czysty w 100 % ; ]

Nie odpowiadam za bany, bo bot na pewno wykrywalny, chociaż na WarOT wbiłem 638 lvl na nim i bana nie dostałem.

Jeśli ktoś chciałby source, to pw :)

P.S jest to mój 1 program udostępniony komukolwiek w C++

P.S x2 - > Jeśli ktoś ma basic address (na cokolwiek) do Tibi 8.6 prosiłbym o wysłanie na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...