Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy BAN

0malz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na kazdy serwer ktory wchodze pisze ''hack'' i punkbuster wywala na 2min i tak caly czas albo pisze ''cos poszlo nie tak''.

cos takiego: PunkBuster kicked player (for 2 minutes) ... Violation (GAMEHACK) #80756

Opublikowano

odinstaluj grę przez Origin nastepnie, przez panel sterowanie program punkbuster.

Wyczyśc jerestr programem typu CCleaner.

Jesli pomogłem licze na like :)

3xjl.png

Opublikowano

Masz zbanowane konto kiedykoliwek musiałeś zagrać z wykrywalnym cheatem na pb teraz juz na zawsze twoje konto bedzie blokowane przez PB pomóc może ci tylko nowe konto bynajmiej tak pisało mi EA ze w przypadku blokady konta na PB nic juz nie pomoże tylko nowe konto

Opublikowano

niema zadnego sposobu a jak przeinstaluje bf??

Ty myślisz, że EA jest takie głupie...?

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Jeżeli zostałeś zbanowany przez PB w obojętnej jakiej grze ( lub nawet w bf3) To możesz podziękować swojemu debilizmowi utraty gry.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

troche milej ''utraty gry '' wiesz co to serwer no pb? TY jusz sie lepiej nieudzielaj.

EA jest głupie chyba ty mówiąc to..

dzięki do zamknięcia

Opublikowano
0malz to raczej ty się nie udzielaj. Gdybyś wiedział jest tylko jeden serwer PB gdzie trafiają wszyscy gracze.... A jak ktoś ma inteligencje równą kamieniowi i gra na hakach to się nie dziwie ... Powiem tylko to, że dobrze że cię zbanowali! Przynajmniej będzie mniej dzieci bez haków w grze.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...