Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Shaco Jungle

o1st

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ogarniam ,dodaj tabelke ze skillami ,bo nie wiem co drugie i trzecie o.O

do shaco only mobility, po co madredy jeżeli kosztują prawie tyle co trinity? i właśnie ,gdzie t-force? 0 sytuacyjnych itemów ,build lipny ;/

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Build słaby, będzie padał w 1s od ad carry. Masterki to samo - nie wiem po co mu dałeś 10 dod. dmg w turrety. Glyphy raczej mresist per lvl , bo jest strasznie papierowy. Przeważnie zaczyna się od red'a, żeby zgankować bota / topa zależnie od tego w jakim teamie jesteśmy. Ogólnie to lipa.

Myśle ze juz wszystko opisałem to mój pierwszy poradnik Shaco to jest jedna z najlepszych postać w jungli 

Shaco to niestety jednak z gorszych postaci w jungli, bo robi ją strasznie długo, a jedynie ma w miarę dobre ganki.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Shaco to jeden z najwolniejszych junglerów, ale ganki nadrabiają odrobinę. Taki Lee na combo go ma. Gdzie mobilitki, warmog? Lulz... Idź graj normale z warzywami.

PMK3yt4.png

Opublikowano

A,i zaczynasz buty i potki ,zabawki ci tankują buffy.Dragona solo na 6lvl ubijesz z ulti i zabawkami.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...