Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Gra) Podobna do Ogame

19dawid10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze: strona główna nie jest po polsku

Po drugie: rejestracja mi się w ogóle nie włącza

Po trzecie: posiedź trochę na forum, poucz się php i innych języków, zrób coś samemu i będzie szacunek :)

logo.png

Opublikowano

stary nikt nie będzie specjalnie instalował chrome żeby mieć privka po polsku ... a jak to możliwe że na chrome po polsku a ja na Firefoxie mam po angl ?:D

Opublikowano

zagrajcie plis

ten kto ma google chrome ma popolsku

Niestety się mylisz :) Mam chrome i mam po ang.

Ściągnij sobie paczkę polską a nie... + edytuj ten silnik itp. bo Ty w tym nic nie zrobiłeś.

skpUo.png

Opublikowano

Darmowy hosting cba.pl to '-' . Gdy już chcesz zrobić własną grę to nie na darmowym hostingu . Wgrałeś tylko gotowiec i już . Nic więcej .

kto zagra dam admina

-> a to już jest śmieszne .
1340630312-U668733.png

Opublikowano

Temat ogólnie żałosny -_- chociażby nazwa "...Podobnom..." ^^ Dzidzia znalazła gotowca wrzuciła na cba i czuje się kozakiem :) pewnie nie rozkminia żadnego pliku z silnika ^^ nie wie czym jest php, i myśli,że gra będzie tak popularna jak Ogame ^^

Jeśli kogoś uraziłem, przepraszam ^^ ale dobija mnie to,że ludzie mają 100% gotowce i uważają się za wielkich GameMaker'ów :)) Zamiast przysiąść rozkminić html,php,css jak to zrobił Kongo (Wielki szacunek dla niego z mojej strony ^^) Zabrać się za tworzenie własnych projektów itp. by świat szedł do Przodu a nie stał na gotowcach :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja pier... ale SPAM.. Niech jakis moderator zamknie temat bo az oczy bola . co do autora tematu to : kup slownik , naucz sie jezyka PHP , zrob lepsza gre , wlasna a nie gotowca wtedy bedzie mozna cos pograc , a nie jakies pierdoly piszesz ze dasz adma i moda jak ktos wejdzie i zagra.. . Tyle w temacie. dziekuje .

Opublikowano

zagrajcie plis

ten kto ma google chrome ma popolsku

Ustaw domyślny język z EN na PL... Po polsku widzisz tylko Ty, i nie dlatego że masz chrome.

Nie bierz się za to, dużo pracy przed Tobą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...