Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Shaco AD czy AP?

pawix245

Shaco  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Shaco lepszy pod AD czy AP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AD lepszy feed shaco infini + trinity i wsadzał po 1.5k z Q co dopiero potem ...

AP też dobry jak się ogarnie trzeba tutaj umieć dobrze sterować klonem co daje wiele możliwości :D

AP jest bardziej denerwujący ale da sie przeżyć

AD Shaco+ Feed= GG

brolaf.png
Opublikowano

Hybryda ,ale chodzi tylko o trinitke : ) można rageblade w sumie zlożyć jak napieprzasz z AA dużo

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Bardzo fajny filmik pokazujący przyjemności płynące z gry AP Shaco. Niestety chyba tylko na low lvl grach.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Jak Riot to robi.....

Chcieli znerfić Shaco junglę, żeby nie mógł zrobić dwóch buffów naraz (co i tak nadal jest możliwe z odrobiną sprytu) a wyszło na to, że znerfili build postaci inny niż najczęściej używany - a bardzo dobry, ja przynajmniej lubiłem chodzić takim Shaco na topa nastawiać pacynek w krzakach a jak ktoś nieopatrznie wlazł mordą w krzaczki żeby postawić warda, to jedynym co mógł pomyśleć było proste "fuck".

Niestety tak jak większość osób, polecam Shaco jedynie pod AD. Jeżeli ogarnia się fastganki to wygrywamy naszemu teamowi early i całą grę. Jeżeli nie to niestety później jesteśmy govienkiem bo jungla na Shaco jest słaba jak Anivia pod AD.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ad shaco lepszy, tyle że ap poczujesz się like a ninja :]

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Na mapy typu Summoners Rift(5v5) czy Twisted Treeline(3v3) TYLKO AD. AP na zwykłych mapach to szit.

AP Shaco jest dobry do potrollowania ewentualnie na dominionie, gdzie chodzi o obrone punktów, nawalisz pacyn przy Strategicznym Punkcie i ciężko jest przejać

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Tylko AD. Shaco pod Ap to gówno... AD z infinity+trinity robi miazgę, lecz szkoda, że Shaco został znerfiony. Chcieli polepszyć late game, nerfiąc early.. A late został taki sam jak jest.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Hmmm, nie ma to jak chwalic sie swoim refferal linkiem ale ok. Moze ktos sie nabieze )). Powodzenia w nabieraniu ludzi.

@Topic Shaco tylko i wylacznie AD, nie wiem jak mozna nim grac pod AP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...