Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trololo ban?

SoJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taką wiadomość dostałem:

Certain in-Game activity on your account has been found to be in repeat violation of the Summoner?s Code by the Tribunal at the expense of a positive gameplay environment for many of our other Summoners.

Nie widze tu powodu, dzieki ktoremu dostalem bana. Jeszcze bardziej sie wkurwie gdy jutro wyjdzie skin do eza bo nie bede go w stanie kupic.

Co napisac aby dostac unban? Dodam, ze na koncie od ok 1,5 tyg gram same al vs bot i czasem 1 mecz jak mi wejdzie 1st win. (CZYLI KURWA BAN O CHUJ) kochany ZJEBANY riotpedałs.

Opublikowano

Mój kolega takie coś dostał i po prostu założył nowe konto, chyba już nic nie poradzisz.

PMK3yt4.png

Opublikowano

TO nie jest ban for ever. Chodzi o to, że jak jutro Pulsefire ez wyjdzie to mam chujnie, bo na niego zbierałem trochę a tu ban. To mnie irytuje.. Niech mi ktos jak moze na PW napisze jaka trest i dam to do supportu.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Ja bym jednak radził napisać do riotu i od razu poprosić o rozmowę z kimś kompetentnym (iCoMa).

Osobiście zostałem zbanowany za 'rasizm', ban był na 14 dni, po 6 dniach iCoMa odpisał w zgłoszeniu, iż ban został zdjęty, a ja otrzymałem 'zadośćuczynienie' w postaci 975 RP.

Opublikowano

Na początek powiem tak nie dostałeś bana od riotu tylko od trybunału co wiele zmienia.

Nie wyzywałeś nikogo ? Rasizm itp za to łatwo bana wyłapać a patrząc twój pierwszy post jesteś osobą pochopną więc

nie dziwił bym się gdy byś dostał bana za obraze itp. Jest druga opcja miałeś nie fart a znam dzieci które w trybunale klikają byle co

i wyłapałeś dzięki temu bana ale to mało prawdopodobne już prędzej ta druga opcja za Obraze/Rasizm łatwo bana złapać widać łatwo się denerwujesz więc w twoim przypadku jest to bardzo możliwe.

Pozdrawiam

brolaf.png
Opublikowano

Taki nie fart, że bana mam min. co 2 miechy. Pamiętam jeszcze ze jak na święta dostawało się RP jak konto nie było banowane to tez nie dostałem, a wiele wiele wiele wiele osób pomimo banów dostało...

Wiem, jestem czasem nerwowy, ale widziałem ludzi którzy gorsze rzeczy odpierdalali ode mnie. Denerwuje mnie również to, ze NAWET NIE WIEM za co bana dokładnie dostałem, nie ma na to dowodów, a jak są to ich o dziwo nie okażą chodź sprawa dotyczy bezpośrednio ciebie samego. Na prawdę, to nie jest denerwujące, ale wkurwiające dostawanie co chwile banów o byle co, a dodatek jutro może wyjść nowy skin do eza który tylko przez 4 dni będzie 50% ceny, a ja będę miał akurat na ten okres bana. Wiec proszę o zrozumienie.

Opublikowano

Jeśli w grze wypowiadasz się tak jak w pierwszym poście, to nie dziwię się, że masz bana. Od bana z trybunału się nie odwołasz, większość zadecydowała i nic z tym nie zrobisz.

Pisanie do RIOTu w tej sprawie to marnowanie Twojego czasu.

Co do powodu bana - nie jest to ban z jednego powodu. Inni gracze raportowali Cię za różne przewinienia.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Prawdopodobnie mogło dojść do takiej akcji, że zabiłeś komuś bota którego bił inny gracz, ktoś napisał Ci "KS" a ty odwrzucałeś. Niejednokrotnie miałem groźby o report za ks na botach - ludzie są popierdzieleni - a jeśli dodatkowo wrzucałeś takiej osobie to zapewne wpisała też "verbal abuse". To nie jest gra dla ludzi o słabych nerwach. I radzę Ci opanowywać nerwy bo winiki twojej długiej pracy mogą zostać zaprzepaszczone przez kilku debili.

wikmk9.jpg

Opublikowano

"(CZYLI KURWA BAN O CHUJ) kochany ZJEBANY riotpedałs. "

Właśnie pokazałeś swoją inteligencję i powód bana chyba jest oczywisty. Mam nadzieję, że długi. Spierdalaj.

Opublikowano

I świetnie, kolejny idiota wymuszający gre na jakiejś lini i wyzywający wszystkich w grze który gdy przegrywa wali flame na junglera zbanowany. GJ riot. Za to kocham trybunał. Prędzej czy później koleś zapłaci za to że mu sie nie chce pickować czegoś na last picka... Pozdrawiam.

DAJ

delete.png

Opublikowano

trololololo tez dostalem bana za nic (2 TYGODNIE) oh yea...

Nie pierdol koleś ,że za nic bana dostałeś, który z kolei twój ban? 5? 6? Pierwszy ban leci na 24h ...

Opublikowano

Nie pierdol koleś ,że za nic bana dostałeś, który z kolei twój ban? 5? 6? Pierwszy ban leci na 24h ...

Jest to moj 7-8 ban dla twojej swiadomosci.

10daya8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...