Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skanowanie dysków przez hs.

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Jak mam 2 metiny. Jeden na dysku C a drugi na D. Ten na C używam do fishbota jednym charem, a ten na D jest czysty do postaci gdzie expie ręcznie. To czy jest szanse, że hs przeskanuje komputer i dostane bana na 2 postacie ? Czy raczej na tą gdzie łowie ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

A dostał ktoś już bana na wszystkie konta za skanowanie hs ?

kabuto.png

Opublikowano

Nie :) Mam 2 chary. Inne maile. Jeden do fisha na dysku C a drugi na D mail char. I czy jak bd bocił tym do fisha to mogę automatycznie dostac bana na tego maina ? Jak tym mainem będe grał na czystym metinie bez bota ?

kabuto.png

Opublikowano

ale jesli postacie bede razem expic albo nawet przekazywac cos to mozliwyjest ban ;) ja dostalem za to ze expilem sobie bufka botem i postac naktorej byl bot ban i bufek tez :D

Opublikowano

To ma być tak :) Jak pisałem 1 dysk 1 char. Całkiem inna nazwa konta/maila. Jeden char tylko do fisha, pierw przed boceniem się podexpie ciut. A na drugim dysky nowy czysty char, metin bez botów obejścia. Z tego fisha bd przekładał tylko małże na chara - sklepikarza :D I chodzi mi o to czy, jak np. gram na czystem charze i bot wykryje hacka na dysku C to czy dostane bana na tym czystym charze i na tym bocie czy raczej nie. Ew ban jak mnie gm przyłapie albo za logi.

kabuto.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...