Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzące nowości od Ymir

IstvanPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum metin2.sg GA Christopher udostępniłlinkdo materiałów opisujących update nad którym aktualnie pracuje Ymir/Webzen.

Poniżej zamieszczam screeny:

Kostiumy dla postaci

img1_1.jpg

img1_2.jpg

Tutaj ciężko określić o co kaman:D nie znam koreańskiego ;/

img2_1.jpg

img3_1.jpg

img5_1.jpg

img5_2.jpg

Krążący po sieci run z pająkami:

img6_1.jpg

Jakaś szkata czy coś :D

img7_1.jpgimg7_2.jpg

Opublikowano

No niezle ^^ Z tego co tez mi wiadomo beda nowe bronie i zbroie itp.. ;p

Ps. Moje info moga byc bledne :P

Jak dla mnie Gzzzzzzzz:D

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Jak up wspomniał, dokłądnie nie wiadmo kiedy będzie i oczywiście nie będzie to wprowadzone tylko na SG, tylko na wszystkich serwerach,które owy update od Ymiru dostaną/wykupią (nie wiem jak to tam między nimi jest), co za tym idzie za jakiś czas zawita to pewnie także na bądź co bądź ch*jowych serwerach GF ^^

Opublikowano

jak chcecie to wracajcie na SG tylko bez czitow :) przykro mi jest patrzeć na czat jak banują polaków :)

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Ta mapka z Jajami pajakow jest juz na Draenor2 jak sie nie myle.

Byćmoże już jest bo akurat pająki i chyba kostiumy są już dostępne na metin2.co.kr ;]

Aczkolwiek GA z metin2.sg zapowiedział, że wspólnie z Ymir/Webzen będą walczyć z prywatnymi serwerami o czym wielu już penie słyszało oraz, że zajmą się zabezpieczeniem wszelkiego rodzaju aktualizacji przed ewentualnym rozpakowaniem :P

Opublikowano

Jak już pisałem, te rysunki latają już po forum koreańskim od jakiegoś czasu, zaplanowano m.in. (dla nas) odblokowanie epików, tych których jeszcze nie odblokowano, stroje(po zdjęciu zbroi będzie je widać), kolejny poziom lochów pająków (v3), mapa już od dawna była w kliencie co.kr :)

Ponadto maksymalny level ma być odblokowany, pisano także o jakiś szkatułkach, na co.kr już je dodano.

Wcześniejsze info zapowiadało:

System petów (dodano), piąta klasa (?), szósty skill(na co.kr dodano), samo potujące poty(dodano), nowe fryzury- afro itp.(dodano)

Opublikowano

Ciekawe stroje :D

Te zwierzaki to trochę nie podobne do rl, ale będzie dobrze :D

Myślę, że ten pasek nad monetą po lewej stronie to może hp / czas pobytu naszego zwierzątka ?:>

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...