Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial MineShow [Mody] [BC2+IC2+RP2+Dodatki] [FB+S] [24/7] [No-Prem] [No-WL]

Arkan.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DODAJCIE DO PACZKI MODY TAKIE JAK: mod_railcraft 5.2.4 i mod_IC2NuclearControl v1.1.6 bo jak wchodze na serwer to pisze :The server requires you to have the following mods:railcraft 5.2.4,mod_IC2NuclearControl v1.1.6

jak dacie link z dodanymi modami (wymienione) to zagram.

Opublikowano

DODAJCIE DO PACZKI MODY TAKIE JAK: mod_railcraft 5.2.4 i mod_IC2NuclearControl v1.1.6 bo jak wchodze na serwer to pisze :The server requires you to have the following mods:railcraft 5.2.4,mod_IC2NuclearControl v1.1.6

jak dacie link z dodanymi modami (wymienione) to zagram.

juz dodalem zly link do clienta sie zapisal

Opublikowano

Przez co mam ten blad this server reqiuest you to have the following mods ?

brakuje 2 modów,zaczekaj aż dodadzą do paczki,lub po prostu sam je dodaj,ale będzie ciężko ;d

Pozdrawiam,Adrian

Opublikowano

brakuje 2 modów,zaczekaj aż dodadzą do paczki,lub po prostu sam je dodaj,ale będzie ciężko ;d

Pozdrawiam,Adrian

mody juz dodane poniewaz link byl zly i nie ten co trzeba otwieralo

Opublikowano

Naprawdę polecam serwer każdemu kto zaczyna swoją przygodę z minecraftem i tym którzy grają już długo...

Serwer jest naprawdę ogarnięty... Brak lagów...

Gorąco polecam!

Opublikowano

Kurwa ! Czy modzi MC śpią ?! 2 raz keylogger na forum i ten sam koleś piszący z 10 kont extra, pro serwer ...

Nie chce nic mówić, ale sprawdzałem z 5 razy (robiłem swoje skany, różnymi antyvirusami, na stronkach... i nie ma nic o.O Jeśli ci wykrywa keyloggera podeślij jakiegoś ss-a tutaj albo coś ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...