Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Jakie auto na 6lvl

POLO2011q

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem na 6lv na razie nie opłaca się zmieniać samochodu ponieważ ten pierwszy wóz który się dostaje po utworzeniu kierowcy ma staty 400-600 więc jest dobry jest to bodajże Ford GT :)

Opublikowano

Haalt

Jak zaczełem grę (czyli 3h temu ) kupiłem autko jakieś . To było jakieś inne lepsze za free ? Bo ja kupiłem jakiegoś nissana który ma osiagi 100-200

Opublikowano

Haalt

Jak zaczełem grę (czyli 3h temu ) kupiłem autko jakieś . To było jakieś inne lepsze za free ? Bo ja kupiłem jakiegoś nissana który ma osiagi 100-200

Tak były bodajże 3 auta do zakupu na samym początku :)

Opublikowano

No tak ale teraz robię nowego kierowce i nie ma auta za free i to z takimi osiągami dużymi . Ja mam Nissan Silvia i jest strasznie wolny ...

Musze jakiś kupić ale nie wiem jakie doradź coś

Opublikowano

Aby nie kupować za boosty musisz zmienić styl samochodu na dole po prawej u dilera samochodów.( na ten ostatni ) to będziesz mieć samochód za IGC :)

Opublikowano

Ehh.. z tego co wiem nie dostaje sie do wyboru gtr-a,gallardo,lub gt40 na poczatku do wyboru tylko trzeba wybierac z nissanow i mazd,narazie jezdzij silvia kazdy musial sie trudzic na pocztku,zbieraj kase i potem w razie czego dopytuj co kupic.

Opublikowano

Moim zdaniem na 6lv na razie nie opłaca się zmieniać samochodu ponieważ ten pierwszy wóz który się dostaje po utworzeniu kierowcy ma staty 400-600 więc jest dobry jest to bodajże Ford GT :)

To było tylko na dzień dziecka.

Nie zmieniaj samochodu póki co, ja mam 14 lvl a jeżdżę początkowym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...