Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Zilean

Aranaut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Jestem nowym graczem w League of Legends (tzw. LoL). Ze względu na okoliczności (komputer w naprawie), chwilowo nie mogę grać w LoL'a. Dlatego piszę do was z laptopa z pytaniem o jednego championa Zilean'a. Prosiłbym, abyście mi wypisali jego wady i zalety. Chodzi mi głównie o to czy dobrze się sprawuje w grze jako jako wsparcie, czy jest dobrą postacią, czy można nią samodzielnie (bez pomocnika) grać? Czekam na wasze odpowiedzi. Pozdrawiam!

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dla mnie bardzo dobry dzięki swoim bombom w Q robi siekę jako support też sie sprawdza wkrzeszenie? slow (E) oraz tym samym speed

W obniżające Cd . Na midzie robi niezła sięke pod AP ciągłe spamowanie z bomb od których nie da sie uciec :D Polecam

brolaf.png
Opublikowano

Jak AP ma 1 skill offensywny. Nie polecam chyba że jako support ale tu też dupy nie urywa. Ogólnie średnio się spisuje na tle innych postaci.

Opublikowano

Jak AP ma 1 skill offensywny. Nie polecam chyba że jako support ale tu też dupy nie urywa. Ogólnie średnio się spisuje na tle innych postaci.

Wg. mnie na supporta zajebiście się sprawuję, gdy grałem Caitlyn na bocie z nim, to bije bije. Koleś zabił i tu pach i pada <3

PMK3yt4.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/553416-generator-tematow-z-pytaniem-o-championa/

Zastosuj się do wzoru.

Ciągle brak poprawy. - kosz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...