Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CheatEngine - (Sacred )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , Mam Pytanie . Jak dodać sobie Np. Więcej kasy lub punktów za pomocą CheatEngine ?

Wiem że tak można bo kiedyś to widziałem .

Za najlepsze Wytłumaczenie i Działający pomysł +++ !

THP_1.jpg

Opublikowano

po prostu wpisujesz numer punktów jaki masz a potem zmieniasz łatwa sprawa :)

tylko muśisz zmienić plik napszykład opera i na opera masz naprzykład grę i chcesz zmienić punkty to wtedy zmieniasz wpisując numer punktów jaki masz :)

reyv1.jpg

The Best Mysterio!!!

Opublikowano

@up

Wiesz co ... z tego nic nie rozumiem ;( [Może mógł byś zrobić film jak to robisz? że np. dajesz sobie w staty, kase ] Był był wdzięczny

THP_1.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szczerze. Ja mam mały problem z Sacred 2. :P. Nie bardzo jeszcze się Dowiedziałam o co tam chodzi xD. Ale powoli coś tam jest ^^... Nie lubię bawić się cheat engine. Bo dodasz sobie rzeczy. I co dalej? A jak kiedyś nie będziesz miał internetu, ani cheatengine. To musisz sam robić. A tachto to... Nobienie, niż przechodzenie gry :D...

99523830871009328537.png

Opublikowano

A o jaki sacreed ci chodzi bo w jedynce po użyciu CE postać exploduje xD masakra w dwójce niepotrzebny CE starczy w Google poszukać kodów i masz full kasy i maks lvl :)

!!!! ROZDAJĘ LAJKI !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...