Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać ?

kwasek12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patrykkos
Opublikowano

Na Europejskim zazwyczaj nie ma pełnych serwerów, żebyś nie dał rady wejść. Najwyżej wieczorem więcej ludzi się zbiera

;)

Jeśli chodzi Ci o rejestrację to wchodzisz na

www.crossfire.gamerage.com i tam zakładasz konto :P

Opublikowano

@TOP Dokładnie , na EU nigdy nie zauważyłem by serwery były pełne . ( Nie chcę nic mówić , ale czy to nie było tylko by temat sobie nabić ? ) :D

crossfirewallpapera.jpg

Daj LIKE !

Gość patrykkos
Opublikowano

@up Dlaczego ? ^_^

Może po prostu zaczyna grę i nie wie co i jak

:D

Opublikowano

No nie wiem , żeby nie umieć ściągnąć gry i zarejestrować się , a serwery nie były chyba nigdy pełne na EU , ale jak kto uważa nie róbmy niepotrzebnego spamu .

crossfirewallpapera.jpg

Daj LIKE !

Opublikowano

Nawet jeśli serwery byłyby pełne, to jeśli przez chwile poklikasz w serwer, żeby wejść do gry, to napewno ktoś odejdzie przez ten czas i będziesz mógł dołączyć.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Kończąc ten spam: Europejska wersja gry nie jest jeszcze bardzo popularna i spokojnie możesz grać.

Na razie miejsce na serwerze znajdziesz bez problemów

;)

Opublikowano

To ja jeszcze dodam coś od siebie, w crossfire eu cały czas ludzie wchodzą wychodzą przelogowywują sie, to nawet przy 99% obciążeniu serwerów znajdziesz miejsce bez problemu:) a serwer jest zrobiony z 10 channeli i one nigdy nie mogą być do pełna zapełnione

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...