Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poboba mi się dziewczyna innej wiary

1234qw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duży problem bardzo podoba mi się dziewczyna, lecz jest mały problem ona jest Jehową a ja jestem katolikiem. Czy to w niczym nie przeszkadza. Nie urażę jej jak się jej zapytam o chodzenie ??

Opublikowano

Jeśli nie zamierzasz z nią być "do końca życia" to whatever.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ważne że dziura :)

A tak na serio to już twoja sprawa jak ty się będziesz z tym czuł mi by to nie przeszkadzało

Specjalista
Opublikowano

Weź ściśnij poślady i pytaj czy chcę być z tobą, przecież nie będziesz z nią dłużej niż pięć miesięcy. Przynajmniej w tym wieku.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Jasne że nie :) Mój przyjaciel, z którym znam się od "pampersa" jak nasz rodziny, jest Jehową :) Parę razy byłem na takich "mszach" ich. I szczerze dużej różnicy nie widziałem. Wal śmiało.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie w niczym ;d Bóg przecież nie będzie Ci mówił z kim masz być...

No przecież nie istnieje, to czemu miałby mu cokolwiek mówić?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

No przecież nie istnieje, to czemu miałby mu cokolwiek mówić?

Każdy ma swoją wiarę. Ja osobiście nie widzę wielkich problemów, szczególnie że Jechowi to odłam.

Chyba, że chcesz brać ślub.

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Jeśli ty i ona jesteście mądrzy to to nie będzie żaden problem. Jeśli będziecie czuć jakieś uprzedzenia to nie dojrzeliście to związku

:)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...