Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] 100-tny bohater

heroex2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo kiedy wyjdzie? Chociaż przybliżona data? Mam 6300 i nie wiem czy czekać czy kupić coś i będę miał jeszcze czas dozbierać drugie 6300 na tego 100?

Opublikowano

Kup i pozbieraj na nowo. Nigdy nie wiadomo jaka będzie nowa postać. Jak dla mnie warto nawet poczekać do rotacji, pograć sobie daną postacią i dopiero ją kupić. Lub pykać na becie ;]. O właśnie, możesz obserwować patche na becie, jak tam wyjdzie to znaczy, że za nie długo na normalnym lolu też wyjdzie.

Opublikowano

bezsensu czekac na new champa bo ani zapowiedzi ani nic nie mowia o nim to bedzie moze za miech zanim on wyjdzie to lajtowo nazbierasz drugie 6300

PS : sa nieoficjalne zrodla do glosu i tekstow nowego champa ale narazie to tyle

"RAP TO NIE BIZNES, RAP TO DROGA, MY DZIECI PRZEZNACZENIA IDZIEMY W IMIE BOGA!"

Opublikowano

Na tydzien przed wyjdzie na PBE, wiec jesli w tydzien dasz rade uzbierac 6300 to mozesz kupowac, ale poczekaj do jutra, zazwyczaj w srode sa dodawani nowi bohaterowie, to jak jutro pojawi sie na PBE,a za tydzien normalnie , to kto na pewno jutro założy temat, a jak nikt nie założy to ja założe.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...