Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ultraxion [PL] [Dedyk] [Medium]

Mateo193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudna prezentacja.

Gdzie systemy ulepszeń?

Gdzie fms, rib, antyk?

Jeżeli to ma być hard to powinien być on oparty o jakąś potężną fabułę, pełno nowych misji i ubogi system ulepszania, a z tej prezentacji nie idzie się tego dowiedzieć - dlatego uważam, że serwer fake.

PS: Zobaczcie jak wasz serwer prezentuje się na tle innych - pozwalam złapać się za głowę.

Opublikowano

No nie popisałeś się za bardzo tą prezentacją zobaczymy co wyjdzie w trakcie, dzień przed startem allium ciekawie ;d

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

nie radze startować 2 Lipca .. bo zostaniecie zmieceni przez Draenor2 ;) Co do serwa to ładnie polecam wcześniej start ;)

Opublikowano

Szukałem właśnie takiego serwa gdzie nie ma 6/7 bonu ani i is ani nie można dropnąć.

Na pewno zagram :D

Pozdrawiam i polecam Gorąco Serwer.

Zalecam szybszy start z powodu startu serwera Draenor2 (Tak Jak Koledzy Up)

Ubogi system ulepszeń, np. Ze Stalki

Czy na serwerze jest eq Smoka?, Czy może coś więcej.

Uboga prezentacja tylko jak mówiłem zagram bo nie ma 6/7 bonu i jeśli się to nie zmieni to zostanę stałym graczem.

Opublikowano

Serwer lajcik bd! Właśnie takiego szukałem, bez miliona nowych mobów map, epików i Bóg wie czego.Fajnie się zapowiada, ale tak jak przedmówcy mówili startujcie przed Draenor 2.

Opublikowano

Co wy myślicie żę wystartujecie raz że draneor, dwa że jakoś w tych terminach Tenma z allium startuje proszę was.

Napewno po tej prezce dużo osób będzie.

A i jeszcze jedno, kiedyś szukaliście sponsora na dedyka pamiętam jak mi ktoś mówił że Mateo przy serwie robi jak to ma być ten serwer na skalę topki, który miał być robiony przez 3 miechy haha.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...