Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie itemów 1.2.5 nodus

Yomate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wstęp dla spamerów ! Czytać !!

Jak już kiedyś pisałem znam 3 sposoby na klonowanie itemów w mc 1.2.5 podałęm wam 1

http://www.mpcforum.pl/topic/619340-tut-klonowanie-itemow-125-multiplayer/

Ale widzę ze ktoś odkrył już drugi :) Wiec zrobię ładny tutek pisemny xD

To Go go !

1. Pobieramy nodusa polecam wpisać w yt nodus 1.2.5

2.Podmieniamy minecraft.jar na nodusa zmieniamy nazwę nodusa na minecraft.jar

3.Wbijamy na server ja którym chcemy coś klonować

4.Kołujemy sobie skrzynie i 2 itemy które chcemy skopiować muszą to być itemy które da się stakować !

5.Kładziemy skrzynie i stajemy na 4 kratce od skrzyni

6. Wkładamy 1 item który chcemy kopiować do skrzynie a 2 mamy w inv

7.Włączamy na nodusie opcję FreeCam bind pod B

8.Podchodzimy pod skrzynie rozwalamy ja i otwieramy nie rozpadnie się od razu dopiero po paru sekundach

9.Przed jej rozpadnięciem bierzemy ten item

10.I teraz Go go najedź itemem ze skrzyni na item w Inv i klikaj prawy przycisk . Item musi się stakować !! Inaczej nie bd działać !

11. Możemy cieszyć się itemami !

Opublikowano

:P po pierwsze nodus nie jest niemiecki ten program też a Niemcy to noobki i zawsze coś przekręcą a ja Niemca nie umiem to ci powiem rozumiem z tego co piszą 30 % a ty nie powinieneś dawać tego na mpc i tyle a nie ...

Dużo ci brakuje do mnie jak chodzi o bugi i programy tego typu może nie umiem ich pisać ale znam się na tym co mogę nimi zrobić i jaki ich użyć

Opublikowano

Bo item musisz stakować z tym 2 co masz w inv albo już server jest nowszy i nie działa

Opublikowano

:P po pierwsze nodus nie jest niemiecki ten program też a Niemcy to noobki i zawsze coś przekręcą a ja Niemca nie umiem to ci powiem rozumiem z tego co piszą 30 % a ty nie powinieneś dawać tego na mpc i tyle a nie ...

Nodus został stworzony przez niemca. Za dużo komputera przyczyniło się do nadużywania "internetowych" terminów. Jesteś rasistą a o niemcach nic nie wiesz.

Dużo ci brakuje do mnie jak chodzi o bugi i programy tego typu może nie umiem ich pisać ale znam się na tym co mogę nimi zrobić i jaki ich użyć

Nie znasz mnie a oceniasz. Tak się składa, że prowadzę działalność na youtube, gdzie umieszczam kilka bugów. Sam NIC nie wymyśliłeś tylko przetłumaczyłeś ze strony, którą większość ludzi zna. Więc jesteś kimś od czarnej roboty; nikim. Nie próbuj mnie obrażać, bo Twoje argumenty są tragicznie dobrane i napisane.

Jak już się za coś zabierasz to rób to porządnie i zamiast czepiać się innych wyjmij palec z dupy i zrób coś sam.

Opublikowano

Ty plagiacie ty robiłeś plagiat tego z innego forum gdzie to napisałem więc mi tu nie pie....

Wszystkie bugi na klonowanie w 1.2.5 ja odkryłem !

Nawet na SkyBlocku !

Opublikowano

Bardzo nie starannie co to ma byc ;/ nic nie zrozumiem chodz to znam od wersij nodusa v8.4 (poczatki) ii umiem ale ten tut to porazka NIE MA LIKE'A~2 :angry: :angry: :angry:

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzialalo na staryk silniku bukkita, znane, przynajmniej dla mnie :)

"Like nie Kosztuje.... A cieszy innych"

Ps. Prosze Administracje o zdjecie paru %. Z Gory bardzo dziekuje :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mi to nie działa... Kiedy skrzynia się niszczy i mam ją otworzoną, widzę po boku, że sie zniszczyła i ten item co jest w inwentory tej skrzyni znika i pojawia się na ziemi... Wersja bukkita to R3.

Opublikowano

Wstęp dla spamerów ! Czytać !!

Jak już kiedyś pisałem znam 3 sposoby na klonowanie itemów w mc 1.2.5 podałęm wam 1

http://www.mpcforum.pl/topic/619340-tut-klonowanie-itemow-125-multiplayer/

Ale widzę ze ktoś odkrył już drugi :) Wiec zrobię ładny tutek pisemny xD

To Go go !

1. Pobieramy nodusa polecam wpisać w yt nodus 1.2.5

2.Podmieniamy minecraft.jar na nodusa zmieniamy nazwę nodusa na minecraft.jar

3.Wbijamy na server ja którym chcemy coś klonować

4.Kołujemy sobie skrzynie i 2 itemy które chcemy skopiować muszą to być itemy które da się stakować !

5.Kładziemy skrzynie i stajemy na 4 kratce od skrzyni

6. Wkładamy 1 item który chcemy kopiować do skrzynie a 2 mamy w inv

7.Włączamy na nodusie opcję FreeCam bind pod B

8.Podchodzimy pod skrzynie rozwalamy ja i otwieramy nie rozpadnie się od razu dopiero po paru sekundach

9.Przed jej rozpadnięciem bierzemy ten item

10.I teraz Go go najedź itemem ze skrzyni na item w Inv i klikaj prawy przycisk . Item musi się stakować !! Inaczej nie bd działać !

11. Możemy cieszyć się itemami !

YYYY da sie klonować także Nie stackowane itemki ^^. ale może całe EQ zapchac :D

1390144171-U592769.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...