Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Let's play Combat Arms #2

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezu po pierwszej minucie juz nie moglem dalej tego ogladac. Szanuje to ,ze chce nagrywac itp. ale ten glos to naprawde .. Jezeli chcesz nagrywac Let's Play to nie z Combat Arms , poniewaz nie nadaje sie to do let's play'a .

Opublikowano

Jezu po pierwszej minucie juz nie moglem dalej tego ogladac. Szanuje to ,ze chce nagrywac itp. ale ten glos to naprawde .. Jezeli chcesz nagrywac Let's Play to nie z Combat Arms , poniewaz nie nadaje sie to do let's play'a .

popieram

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

On jest niepełnosprawny ? dafuq

nie może wstawić bo ma bana

Głosu nie zmienisz jest ok ale musisz pracować nad tym

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak już nagrywasz "Let's play" z SnD to postaraj się uszanować zasady panujące na Victorze ...

Pierwsza akcja i już zraszowałeś dołem po czym padłeś w sekundę o.O

2096247301.png

Opublikowano

ta zwale, on jest tak glupi ze on nie rozumie ze ludzie sie z niego nabijaja. I ten inglisz <3 erktik walf , wyjmij mikro z dupy.

I fajnie ze masz takie bronki, i bronke masz gy 36 chyba e , i pistoleta masz tez fajnego.

Opublikowano

mix pol to taki server gdzie grają same Polaki! - gj!

ten płacz - jakie haxy

o jaki hacker, hacki ma

MÓZG ROZJEBANY

800 - 2.5k na zł na nx 3 permy

Bo ja wogóle umiem grać w tą grę, po czym pada nie trafiając ani razu w enemy :D

@Edit

To chyba troll, bo troche mówił normalnie :D

Kocham frydgi

18706.png

Opublikowano

drugi klocuch?

O kurwa jaki zajebisty komentarz sam na taki wpadłeś? Jaki cwel tylko by zgapiał. Ja pierdole
52671550.jpg
Opublikowano

taka mała rada, jak nagrywasz już frapsem czy czymś tam, to nie nagrywaj głosu z mikrofonu, tylko mikro nagrywaj np. w audacity, potem przy obróbce łatwiej jest dostosować głośność tła (gry) do tego co mówisz, bo jak coś tam gadasz i ktoś strzela i nie słychać Cie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Piecu , dlaczego to zrobiłeś xD ?! Płakać mi się chce jak słyszę ten jego głos i to co on mówi . :/ Np. " gy 36 chyba ... e", "Ide raszować tak jak ten co mnie tak lubi .. ten Lenart , nie Lenart tylko jego kuzyn leny" :D

narutosygn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...