Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wszystko jest ok wspisuje to co trzeba, wbiło na hara i po naciśnięciu start loguje sie i po 2 - 3 sekunach wszystko staje totalna zawiecha...

Co moze być tego powodem? Niejest to napewno grafa bo gram w inne gry typu COD , NFS Undervower i działają.

Opublikowano

Ale dzieje się tak na każdym koncie na jakie chcesz wbić czy tylko na jakieś wybrane? :)

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Prawdopodobnie zostajesz rozlaczony.Tez tak mam od czasu do czasu.Loguje sie na konto i jak za dlugo nie naciskam start to mi sie rozlacza i po nacisnieciu start nic sie nie dzieje tylko jedna wielka zwiecha.

Opublikowano

pusc sobie pinng do serwera silka (znajdziesz w netstat [start-> uruchom -> cmd-> netstat])

i zobacz czy nie gubi ci pakietow bo mozliwe ze przez to sie rozlacza. A jak nie to moze jednak przeinstaluj stery od grafy';]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

a może to wina loadera albo bota

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Daj ss. Możliwe, że postać stoi Ci w bugu texture jak mi. Jeżeli tak musisz pisać do Joymaxa mi odblokowali po 5 miechach.

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<