Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Battlefield:Bad Company 2

GoldenCObra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc: Przy instalacji BF2 ma wyraźne problemy z odnalezieniem i użyciem pliku autorun.dat. Zwyczajnie nie chce mi go zainstalować. Battlefield jest z serii EA Classics. Na okładce wymagania-Vista(SP2) miałem SP1 to szybciutko zainstalowałem SP2, i do boju. Nic z tego ;[ Czasami Instalacja kończy się na instalacji( ;] ) DirectX'a . ;] Poradźcie bo zaczyna mnie to wkurzać delikatnie mówiąc.

Procek:Intel Core 2 Duo 2.67 GHz

RAM:2GB

Grafa:nVidia 9600GT

Miejsce na dysku mam

DirectX:10

Net: 1Mb

Opublikowano

zwróciłem płytę i dostałem nową. Nie działa ;/ Nie wiem, jakieś sterowniki? pomóżcie. Nie chcę brać antydepresantów przez tą(/tę) grę ;]]

@F1eldo nie pomogło ;[

Opublikowano

bfbc2 jest na originie? BFBC2 został prawdopodobnie wydany przed 2009 i origin go nie przyjmuje ;[

EDIT. Nie działa

;[

Opublikowano

bfbc2 jest na originie? BFBC2 został prawdopodobnie wydany przed 2009 i origin go nie przyjmuje ;[

Został wydany w 2010 roku. Hmm dziś też próbowałem uaktywnić bfbc2 na Origin i nie przyjmuje cd-key bardzo dziwne. Też mam z EA classic

blabla

Opublikowano

Wprowadź kod tutaj:

https://activate.ea.com/gameactivation.do?locale=pl_PL

następnie zaloguj się do wcześniej pobranego Origina i pobierz grę z serwerów EA.

Opublikowano

Wprowadź kod tutaj:

https://activate.ea.com/gameactivation.do?locale=pl_PL

następnie zaloguj się do wcześniej pobranego Origina i pobierz grę z serwerów EA.

Nie działa.

Kod nie jest prawidłowy podobno -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...