Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kto stworzy gotowe PermissionEx?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio bawię się w tworzenie serwera na bukkicie. Mam problem z pluginem PermissionEx. Nie wiem, czy coś źle robię, czy któreś pluginy blokują mi inne... Więc proszę jakiegoś obeznanego technika o sprawdzenie zgodności moich pluginów i stworzenie gotowych permisji wg propozycji.

Moje pluginy: Orebfuscator, nChat, Worldedit, Essentials, NoWeather, Vault, PermissionEx, Multiverse-Core, WorldGuard, SignColours, iConomy, AuthMe, Reservations, BKCommonLib, OpenInv, PlayerStatusSigns, Mobarena, NoLagg, AutoAnnouncer, Jobs, ChatManager, LWC, ChestShop, SimpleRegionMarket, Falsebook

Dodam jeszcze, że po wpisaniu /pl plugin ChatManager jest na czerwono, to coś znaczy?

Chciałbym mieć na serwerze takie rangi:

Gracz- na szaro, podstawowe umiejętności gracz + możliwość ustawienia 3 sethome, pisanie na kolorowo, tpa, Falsebook: tylko otwieranie gate, używanie Lift up, Lift down, brick itp. brak tworzenia własnych.

SVip- na pomarańczowo, to samo co Vip i gracza.

Moderator- na zielono, wszystkie permisje oprócz: time set, ustawiania; usuwania; ustawiania warpów, komend do multiverse.

KidMod- na jasno zielono, to samo co moderator oprócz ustawiania komuś ilości pieniędzy na koncie.

Admin- na różowo, wszystkie permisje,

HeadAdmin- na czerwono, wszystkie permisje

HeadAdminka- na czerwono, wszystkie permisje

Ranga defalut: Gracz

Prefixy z wybranymi kolorami, np. [Ranga] PrzykładowyGracz

Oczywiście mniejsze rangi nie mogą banować większych (w przypadku posiadania permisji). HeadAdmin i HeadAdminka na równi. Ewentualnie jeżeli się nie da to HeadAdmin odrobinkę wyżej :3

Nie wiem czy da się ustawić w standardzie, ale rangi HeadAdmin, HeadAdminka, Admin, Moderator, SVip- slot rezerwowany pluginem Reservations.

Proszę o pomoc.

RimothPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...