Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minimalizowanie Gry.

Kanapka16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam problem dość wku...rzający bo gdy gram sobie w grę to nagle gra mi się sama minimalizuje i muszę klikać i grać ale po 1 min znowu mi się minimalizuję i tak cały czas i to dosyć wkurza. Tak samo mam jak sam zminimalizuje by np odpisać na gadu i potem co 1 min samo sie minimalizuje ;/. Proszę o pomoc ;3. Mam win 7 64b.

Opublikowano

A masz włączone jakieś inne programy. Np komunikatory? W takim przypadku wyskakujące powiadomienie może minimalizować Ci grę

A długość ładowania zapewne spowodowana jest komputerem, który nie wyrabia zminimalizować takiej gry, a później na nowo wrzucić na pełen ekran.

Ja się nie znam, ale zazwyczaj jak chcesz rozmawiać, ale jednocześnie grać, to w grze włącza sę tryb gry w okienku. Wtedy komputer nie musi się tak wysilać, żeby na pełen ekran wrzucać, a Ty możesz spokojnie przełączać się między oknami

Opublikowano

Ja tez tak mam a nie mam zadnych programow komonikatorow itp i nic mi nie wyskakuje kolo zegara moze to spowodowane tym ze mam pirata?

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...