Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak grać tak, żeby nie noobić na Factions?

Pigmen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, witam - Teraz zna mnie już więcej osób, bo napisałem tuta <Mmm>. Ten poradnik będzie na wpół ironiczny, więc jeżeli ktoś nie rozumie co to znaczy polecam kliknąć alt+f4. Poradnik będzie o tym jak grać tak, żeby nie noobić na serwerach Factions? Oczywiście napiszę tak jak poprzednio, w formie paru punktów - Możecie mi już dawać lajki jak mi minusy usunęli

<3.

Sprawa pierwsza- Jak zaczynamy? Odpowiedź jest prosta - Spamujemy tekstem "Szókam gildj", czy jak to piszą te dzieci, które znają ortografię aż zbyt bardzo. Jeżeli ktoś nie zrozumiał - To był żart. Zaczynając najlepiej zrobić własną gildię, jeżeli ma się zdolności przywódcze <Ja>. Ewentualnie można dołączyć do gildii, ale nie sposobem "Szókam gildj", tylko zapytać kogoś raz, ładnie się rozpisać, wypisać zalety.

Sprawa druga - Jestem w gildii! Nareszcie - Dołączyłeś tam sposobem "szókam gildj"? Jesteś ŻAŁOSNY, jeżeli dołączyłeś sposobem numer dwa - Rozpisywaniem się to jestem z Ciebie dumny. Co teraz możesz robić? Proste! Okradnij gildię i wiej, tak żeby się za tobą kurzyło. To była ironia - Graj z nimi normalnie, nie kradnij, walcz w wojnach i te pe.

Sprawa trzecia - Mam własną gildię! Teraz przyszedł mi do głowy plan! Zrobię /f sethome w lawie! Będę zapraszał ludzi, niech dedają, może jakiegoś itema załapie. Eee - Bardzo głupia rzecz, jeżeli tak zrobiłeś to jesteś naprawdę głupi. Po założeniu gildii zacznij dzielić zadania na członków, a nie okradaj ich.

Sprawa czwarta - Ktoś mi wypowiedział wojnę! Co ja zrobię?! Ja mam dobry pomysł - Zrób nowe konto i patrz pkt. 1 - Jeżeli uda Ci się to zrobić to zabierz im itemy, zapisz kordy, a drugą postać przyjmij do prawdziwej gildii. Zrobiłeś tak? Jesteś idiotą - Jeżeli ktoś wypowiada Ci wojnę to graj uczciwie, do końca - Tak to się robi.

Sprawa piąta - Mam z kimś sojusz! Mam dobry pomysł! Zapytam ich, czy mogę przyjść zobaczyć ich bazę, pójdę i przeczytam kordy, dobry plan - Bardzo dobry! Potem wypowiem im wojnę i wygram, haha! Tego też nie robimy, bo to noobskie - Jeżeli masz już sojusz to albo trzymaj go do końca, albo powiedz, że coś zrobili i chcesz z nimi wojnę, a nie ataki z zaskoczenia na sojuszników.

Sprawa szósta - Moja gildia jest prawie najlepsza na serwie! Mam tylu członków, teraz podam wszystkim kordy, niech mnie atakują, nie mają żadnych szans. Zabawne, zazwyczaj robię najlepsze gildie na serwerze <Kordian998><Shinigami> - Podałeś? Jesteś głupi - Teraz znajdą sobie kolegów, zrobią duży sojusz i walka 20 sojuszników na 10 waszych jest z góry przegrana.

Sprawa siódma - Załatwiłem sobie sojusz z całym serwerem! Teraz jestem bezpieczny, tak jak na innych serwach. Jeżeli masz zamiar grać z samymi sojuszami, bez wojen to za przeproszeniem wypier*** na FB, bo na Factions nie ma miejsca dla osób, które chcą same sojusze, a żadnych wojen. Taka gra nie ma sensu - Gra bez wojen na Frakcjach to nie to sama.

Sprawa ósma - O nie! Mam ze wszystkimi wojnę! Co mam zrobić? Wiesz co? Usuń gildię i zrób nową, zaproś tych samych członków i jazda - Teraz nie będzie żadnych wrogów, sami neutral! Zrobiłeś to? Jesteś mało inteligentny - Wypowiedzą Ci wojnę tak czy siak, musisz walczyć, kiedy pokażesz, że nie jesteś noobkiem to się od Ciebie odczepią.

Sprawa dziewiąta - Wywalili mnie z gildii! Co mam zrobić?! Zrób nowe konto, dołącz do nich na nim, okradnij i ucieknij, odzyskasz itemy i utracisz szacunek graczy - Opłaca się. Zrobiłeś tak? Nie będę się powtarzał - Jesteś jaki jesteś, ale to zachowanie było żałosne. Jeżeli Cię wyrzucili to masz ich kordy - Zrób gildię i walcz jak na normalnego gracza przystało.

Sprawa dziesiąta - Rozwaliłem gildię, która mnie wywaliła! Teraz mam itemki, wyśmieje ich, bo to frajerzy! Zrobiłeś tak? Uff - Żałosny. Jeżeli ich pokonałeś to napisz "Tak się kończy wywalanie dobrych graczy" - To nie jest chamskie, a zarazem daje poczucie tego, że nie jest się nikim.

Pozdrawiam Kordian (Pigmen)

All Righst Reserved

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...