Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server GamesProject.pl Freebuild

kisiel583

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngGames-Project.pl [Freebuild/Survival+RPG] Diamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: 93.176.234.68:55565

de2zjo.gifTyp Serwera: FreeBuild

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Nie

de2zjo.gifPvP: Nie

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 15

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Nie

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1337425569-U363900.png

%20Pluginy:%20AuthMe,%20ChestShop,%20Essentials,%20FalseBook,%20iConomy,%20Jobs,%20LWC,%20mChatSuite,%20mcMMO,%20MultiInv,%20Multiverse,%20NoCheat,%20OnlineSigns,%20OpenInv,%20Orefuscator,%20PermissionsEx,%20PlayerStatusSigns,%20PluginMetrics,%20Reservations,%20Timeismoney,%20TreeAsist,%20WorldEdit,%20WorldGuard,%20WorldSaver,%20ZavAutoMassager%20

1337425578-U363900.png

OZone H@, Pusio @, Placek Mod, Bartek515 KidMod

1337425590-U363900.png

Jak na razie ma 15 slotów i stoi na moim komputerze (8GB RAM, Procek 4x2.9GHz, Przepustowość łącza 24MB - nie powinno być lagów).

Serwer składa się z dwóch trybów rozgrywki - Freebuild i Survival+RPG.

Każdy z trybów znajduje się na osobnej mapie, na każdej z nich gracze mają osobne inventory. Standardową mapą jest Freebuild, by dostać się na drugą należy skorzystać z portalu dostępnego pod komendą /warp portale.

Freebuild

Może niektórzy z was znają tą mapkę z racji, że jest to stara mapka mojego serwera Freebuild jeszcze za czasów ShootMachine. Oczywiście różni się trochę - 99% działek jest wyczyszczonych (tylko 4,5h roboty ), na spawnie pojawiła się zaktualizowana tablica ogłoszeń, regulamin i status administracji. Na górze spawnu dodano pokój z wszystkimi (jak na razie) dostępnymi warpami. Sklep znajdujący się obok spawnu został gruntownie przerobiony, teraz znajdują się w nim praktycznie wszystkie dostępne w grze bloki, niektóre za free, a inne płatne. Co do kasy, na serwerze znajdują się Jobsy i maszyna dająca kasę za czas w grze, więc wystarczy się trochę postarać, by spać na forsie.

Survival+RPG

Co mogę powiedzieć, nadal pracuję nad tą mapką. Mogę powiedzieć tyle, że znajduje się na niej portal Oczywiście mam w planach wybudowanie wioski dla graczy, którzy wybiorą ten tryb rozgrywki, ale potrzebuję waszej pomocy. Na serwer zostały dodane skille, dzięki którym za kopanie, craftowanie itp. otrzymujemy exp, rośnie nasz poziom doświadczenia w danej kategorii, co z kolei zwiększa umiejętności, np. wysoki poziom w górnictwie daje szansę na wydropienie dwóch bloków z jednego wykopanego i mniejsze straty wytrzymałości kilofa podczas kopania.

Tak więc zapraszam wszystkich do gry. Wszelkie pytania i sugestie proszę zwracać bezpośrednio do mnie, w grze, tu na forum, czy na gg lub steam.

1336669726-U363900.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...