Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gram w grę metin2 na takim jednym serwerze, to niej jest ważne, a mianowicie chciał bym kogoś prosic czy mógł by mi zrobic haxa na metin2, najbardziej interesuje mnie Trade Hak wiem, że coś takiego jest bo kolega ma, ale nie chce dac i dziala to na privach typu : PandoraMT2, EliteMT2 itp. Moje GG : 13436174 . Gdyby ktoś postawił się temu wyzwaniu i napisał takiego haxa był bym ogromnie wdzięczny.

Opublikowano

Nie, nie oszukuję wiem, bo widziałem sam na własne oczy to u niego jak zarąbał jakiemuś typowi trade hackiem przez handel itemy... Jak nie umiesz zrobic to nie pisz najlepiej ;)

Opublikowano

prędzej proś o jakiegoś gotowego w dziale metina, bo uwierz że nikomu sie nie chce ściągać jakiejś wielkiej gry i szukać magicznych sposobów, żeby na końcu po baardzo długiej robocie zwyczajnie oddać to komuś za darmo

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano
Nie, nie oszukuję wiem, bo widziałem sam na własne oczy to u niego jak zarąbał jakiemuś typowi trade hackiem przez handel itemy... Jak nie umiesz zrobic to nie pisz najlepiej ;)

chyba biedny człowieczku gry pomyliłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...