Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMX Game

SuabY™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ostatnio zafascynowałem się jazdą na BMX'ie i oprócz jazdy w realu, chciałbym też pozapierdzielać na komputerze tych i owych tricków. Znam kilka gierek, ale to przeżytek. Szukam gry o "Świeżej Krwi", z 2011/2012 roku, z dobrym pierdolnięciem i ogarniętą grafiką ((Nie chciałbym czegos ala Tony Hawks American Wasteland jeśli chodzi o realnosć, czy tricki)). Tak więc z góry bardzo dziękuje za propozycje, nie potrzebuje downloadu. Wystarczą nazwy ew. artykuły na portalach jak gry-online czy coś.

Pisać! Pisać! Dajem Lajki!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Dzięki. Czekam na kolejne propozycje! Pamiętajcie, nie starocie z 2006/7! :D

A tak btw. Rifresh ;d

Zależy mi :-)

O silnik ((realistyczność, upadki etc.)) to coś podobnego do SKATE albo czuś. Z pewnością jest coś takiego, ale niestety nie mam pojęcia jak co gdzie i kiedy, lub co ważne, żeby nie była to gra na fabułe, tylko tak jak Tony Hawks z możliwością dowolnej jazdy po mieście i rampach, już nawet pomijając w pewnym stopniu wyjebistość tych silników o które proszę ;D

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

To jest gra o BMX?!? Ale dowaliłeś... Potrzebuje czegoś ala Tony Hawk series, gdzie można zwiedziać okolice, robić triki etc., ale z lepszą realistycznością niż takie THAW...

REFRESH!!!

19213409148996403135.png

AwEsOmE

Opublikowano

Nie ma raczej takich gier, ale : dave mirra freestyle bmx, nowych gier, w których jezdzisz bMX'em nie ma, nie produkują takich ;o.

Opublikowano

Tylko skate.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...