Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łączenie serwerów Metin2 PL

MrCwaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czytałem na forum Metin2 Pl że mają być połączone serwery ... I niewiele z tego wywnioskowałem więc moje pytanie jest następujący... Jeżeli mam dwa konta jedno na s.12(Monolit) drugie na s.13(Exandros) to jeżeli połączą serwery to możliwe że będę miał te dwa konta na jednym serwie ?

Opublikowano

jesli masz je na jednym koncie to tak

jesli masz na s12 4 postacie na 1 koncie i 4 postacie na jednym koncie na s13 to bedziesz musial wybrac ktore 4 postacie chcesz miec na polaczonym serverze

Opublikowano

jeśli to jest jedno konto, to będziesz musiał wybrać postacie do przeniesienia. Jeśli są to dwa oddzielne konta to zostaną one przeniesione w całości. IMO ich do reszty popierdoliło, nie dość że mają mało graczy to jeszcze tracą kolejnych

57199140501148694665.png

Opublikowano

Czyli ktos musi na 1 login wszystkie konta ??

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

2@uP Wiem że nie ten dział ale nie wiedziałem do jakiego to wrzucić :P

To teraz już jarzę :) Czyli jak mam dwa oddzielne konta i na jednym mam 3 post(52lv) a na drugim 1 postać(51lvl) I są one na dwóch różnych serwerach to będę miał te 4 postacie z dwóch różnych kont na tym samym serwie ?

Opublikowano

Nie zrozumieliście treści forum. Tam jest napisane, że dopiero na UK ma to wejść.

Jeżeli na PL by tak się stało to napewno pierwsze 5-6 serwerów by się złączyło ;)

201581433273810245187.jpeg

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli to są dwa inne konta , to zachowasz dwa. Jeśli np. to jest to samo konto , a na jednym serwie masz 4 postacie i na drugim 4 , to będziesz musiał wybrać 4 postacie jakimi będziesz grać.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...