Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję]Technika na serwer VendettaMt2

fodersok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie . Poszukuję technika na serwer VendettaMt2 . Serwer stoi na plikach by nie_smialy + gotowce

Kontakt :

28545244 [HA]SaVIoLa

21329192 [GA]MALKOS

Dla technika posadą będzie prefix [TeS] i ranga IMPLEMENTOR

Poszukuję osoby która doda nam na serwer mnóstwo frajdy itd. Chcemy zrobić serwer z jajami . Nad plikami z MALKOS'em siedzę już 4 dni od rana do wieczora . Najważniejsze pytanie jakie nas spotkało to :

- Jaki serwer stawiamy ? Easy czy Hard ?

- Nie wiem . Chce aby grało dużo ludzi xdd

Zastanawiam się pod jaki system gry go dopasować . Czy usuwać npc z ulepszaczami czy nie . Jak do tej pory , od rana zrobiliśmy nie wiele z różnych powodów . Więcej dowiecie się na GG lub pod tematem w odpowiedziach ;]

Ar

Opublikowano

Niee , znam koxu , ale on skończył z metinem na dobry rok . Chyba że mu przejdzie . Ja jestem SaVIoLa , gram na xenoxie itd .

@down- ja myślę że dobry dział . Treść tematu wiąże się z poddziałami czyli "Tworzenie prywatnych serwerów" itd.

Ar

Opublikowano

Prędzej mieliśmy pliki by m c n c c. p l ale na nich nie działali npc . W tych jest inaczej . Wszystkie shopy chodzą , parę nowych zbrojek by ME . Osoba starająca się o to stanowisko powinna umieć przynajmniej edytować clijenta tak aby można było widzieć zbroje , bronie , mapy .

Zapraszam na serwer to zobaczycie .

Launcher - http://www.speedysha...VendettaMt2.rar

Skan - https://www.virustot...sis/1340644513/

Sieć Hamachi ( w razie jakby komuś nie pasował Hamachi to nie ma problemu . Mam zamiar aby po skończonych testach na hamachi postawić dedyka .Chcemy wypróbować naszych sił i przenieść je w sieć dopiero w tedy gdy uznamy że serwer jest dosyć doby aby stał na dedyku ( oczywiście nie robimy tego tak o , gdyby serwer dedykowany był tak samo dostępny i tani jak Hamachi postawilibyśmy go na dedyku . Lecz po co wydać kasę i po paru dniach okaże się że to będzie 1 wielki nie wypał ? )

VendettaMt2- od 01 do 09 ( sieć 10 nie jest moja )

Hasła to : 123

Ar

Opublikowano

nie działały sklepy i dlatego wyjebaliście pliki ?! nie żartuj sobie nawet bo to jest NAJŁATWIEJSZY "BŁĄD" jaki może być ... gniję

umarł

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/565082-poszukujesz-gm-testera-chcesz-zostac-gm-poszukujesz-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera-pisz/

/cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...