Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]crossfire+4story=dziwny błąd

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc mam problem a dokładniej: włączam gre 4story i ustawiam w niej sklepik i potem daje do paska.. włączam crosa(EU) i chce sobie normalnie pograć i jak w chodze na jakąś mapke to wszystko działa tylko czasami sam mi chodzi i sam strzela.... naprzykład jak chodze (lierka "w") i jak ją zadlugo przytrzymam to postac jeszcze z 10 sekund idzie sama do przodu i ak z kazdym ruchem jakim zrobie. i tu jest pytanko czemu tak sie dzieje gdy mam odpalonego 4story i crosa i jak temu zaradzic? za pomoc wieeelki +. jak ktos sie juz spotkał z czyms takim i wie jak to rozwiącać prosiłbym o pomoc

Gość patrykkos
Opublikowano

Albo jedna gra wpływa jakoś na drugą albo w Crossfire jest bug bo ja też kiedyś tak miałem, że sam biegłem i samo strzelało a innej gry odpalonej nie miałem więc raczej wina CF'a

;)

Opublikowano

Albo jedna gra wpływa jakoś na drugą albo w Crossfire jest bug bo ja też kiedyś tak miałem, że sam biegłem i samo strzelało a innej gry odpalonej nie miałem więc raczej wina CF'a

;)

ok dzieki za informacje

i czekam na dalsze odpowiedzi

Opublikowano

To nie wina 4 storry tylko twojego kompa . masz poprostu za słabego na 2 gry jednocześnie , nawet jeżeli wlonczysz np Metin czy inną gre to komputer bedzie ci z deka mulił . spróbuj wlonczyc cf-a i menager zadań kliknij procesy i tam wybierz cf zużycie będzie w granicach 300-400K kliknij na niego prawym i ustaw priorytet i ustaw na niski , kliknij tak . Teraz powinno działać normalnie jeżeli jakimś cudem nie pomoże to musisz włączać tylko 1 grę . Daj znać czy pomoglo

Amen!

LUBIE mrówki

Gość patrykkos
Opublikowano

@up To nie zależy od kompa bo ja mam bardzo dobry sprzęt i mógłbym paręnaście gier w jednym czasie odpalić. To jest bug w grze i nic tego nie zmieni

;)

Miewałem tak ostatnio, tylko że max 2 razy na dzień.

Opublikowano

To nie wina 4 storry tylko twojego kompa . masz poprostu za słabego na 2 gry jednocześnie , nawet jeżeli wlonczysz np Metin czy inną gre to komputer bedzie ci z deka mulił . spróbuj wlonczyc cf-a i menager zadań kliknij procesy i tam wybierz cf zużycie będzie w granicach 300-400K kliknij na niego prawym i ustaw priorytet i ustaw na niski , kliknij tak . Teraz powinno działać normalnie jeżeli jakimś cudem nie pomoże to musisz włączać tylko 1 grę . Daj znać czy pomoglo

spróboje twoim sposobem ale kompa mam jednego z nowszych na rynku wiec napewno to nie jest dlatego ze mam za słabego kompa ale zaraz dam edita i powiem czy pomogło

@edit: jak daje na mniejszy priorytet to wyskakuje taki błąd: post-126114-0-67650400-1340644149_thumb.jpg

jak by ktos nie dal rady przeczytac to jest napisane: operacja nie może byc zakończona.

odmowa dostepu

Opublikowano

Wina kompa lub neta mam tak czasem przeczyściłem rejestr i wgl. i działa już normalnie

Choć zależy do od Pamięci RAM ona pozwala na więcej programów naraz wię jak chcesz tak grać to dokup RAm nie za drogi jest około 500 zł 1Gb czy coś

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

To nie jest wina kompa ani neta bo jak już wyżej pisałem mam dobry sprzęt. Neta widzisz pod sygnaturą i też szybki więc to jest tylko i wyłącznie spowodowane przez grę.

W Crossfire NA też to było ale naprawili i teraz działa normalnie. Najwidoczniej na EU jeszcze ten błąd występuje

;)

Opublikowano

To nie jest wina kompa ani neta bo jak już wyżej pisałem mam dobry sprzęt. Neta widzisz pod sygnaturą i też szybki więc to jest tylko i wyłącznie spowodowane przez grę.

W Crossfire NA też to było ale naprawili i teraz działa normalnie. Najwidoczniej na EU jeszcze ten błąd występuje

;)

więc pozostaje czekać, ale czekam na dalszze podpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci polecam wyłączyć zbędne procesy które biorą Ci pamięć fizyczną tzn. Crossfire'a i 4story zostawiasz w spokoju natomiast explorer i inne takie bajery mozesz zakonczyc :) tylko uważaj co wyłączasz bo mozesz wylaczyc dzwieki lub coś takiego:) a jak uwalisz explorer to nie bedziesz mial paska zadan xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...