Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem a laptopem

Kubiq1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem gdyż dzisiaj gdy próbowałem wlączyć laptopa nie uruchomił się tzn kontrolka że jest włączony działa lecz nic się nie pojawia... Próbowałem na bateri , wyjąłem baterie na samym zasilaczu i to samo. Swiatelka od ladowania sie swieca tak jak zawsze itp jest dobrze.. Rozkrecilem z tylu klapke i tam jest wiatrak i karta graficzna gdy odpalilem laptopa ten wiatrak w ogole sie nie kreci ,i slychac przez 2 sek taki glos dziwny cichy tylko jak odpalam laptopa. Co sie moglo stac moze mi ktoś pomóc? Z góry dzięki pozdrawiam.

Laptop to Asus F5M

Nie jest on zbyt nowy gdyż mam go już sporo czasu i uzywam czasem do neta;d

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

i co my na to mamy powiedzieć ?

ciężko się domyśleć że serwis albo kupić nowy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

I po chuj nabijasz posty? Prosił Cie ktoś o zdanie? napisałem bo może ktoś miał taki sam problem. Wkurwiasz mnie już wtrącaniem się w każdy temat

Opublikowano

a co ci mam napisać, rozbierz, weź miernik i sprawdź napięcia na układzie odpowiedzialnym za zasilanie, dane jakie mają być napięcia uzyskasz z manualu serwisowego dla twojego modelu . jeśli są dobre sprawdź napięcia i sygnały na końcówkach testowych dla poszczególnych układów noteboka. znajdziesz usterkę to bierz się za naprawę

nie potrafisz naprawić bo jesteś lamusem w tych sprawach, oddaj do SERWISU albo KUP NOWY

ja to potrafię, mam możliwość, sprzęt, części i nawet samemu naprawić bez kosztów ( ok 200-400zł taka naprawa ) , ty jak widzę nawet zachować się nie potrafisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Umiem zachować się tylko dla takich jak ty nabijaczy postów nie . Napięcie jest bo wysuwa mi się dvd stacja.

Opublikowano

człowieku mi nie chodzi o napięcie może sobie być gdziekolwiek +12 V ale ma być właściwe , laptop ma w środku kilka napięć +/- 5v , 12V do tego cyfrowe +5V . bez napięcia +5V praktycznie wszystko nie działa w laptopie, a ty nawet nie masz możliwości sprawdzić tego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...