Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z broniami ktore nie strzelaja full-auto? O_o

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie sie niektorzy z Was zdziwia i sobie mysla o czym ja chce napisac?Tak jak sam temat juz pewnie Wam mowi chcialbym sie Was spytac co myslicie o tym ze jak uzywacie takich broni to sie czasem (wiem ze to moze zabrzmiec glupio) zacinaja? Przyklad: AN-94, raffica i prawdopodnie inne bronie ktore moga/strzelaja 'burstem'. Mam takze pytanie dotyczace tego. Czy nie da sie jakos zmienic ustawien myszki czy gry zeby te bronie sie nie zacinaly? Zdaza sie to rzadko, nawet bardzo ale jednak zamiast ciagnac ta serie zabojstw to padamy nie z naszej winy...

Dla tych co mysla ze jestem jakis specjalny to chcialbym im takze pokazac ten temat: http://battlelog.bat...54348086135575/

Opublikowano

Ja tak miałem. Winowajcą był odbiornik myszki (mam myszkę bezprzewodową). Odbiornik był zbyt mało widoczny. Trochę go wysunołem i już wszystko jest pięknie :)

Opublikowano

A może błąd jest po prostu w DICE.

Offtopic

Missiek mógłbyś mi podać na PW jakie masz części w PC, bo zamierzam se kupić nowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...