Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

plk54

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam..

Mam kuźwa problem.. mianowicie;

gdy wchodze do CA wszystko śmiga jak ta lala, w grze zero lagów nic czyściutko wszystko chodzi ładnie, natomiast jeżlei jestem w menu czy tam pulicie gry tnie, zwalnia strasznie..(bez względu na low / full) inbox jest abstrakcją gdy wchodze nie ma nic a niekiedy widze wszystko.. podczas wyboru gry też wejście jest sporo opuźnione wszystko zwalnia..(prócz kursora,mysz działa normalnie) nie wiem o co kamman. Problemy śą juz czasem od momentu wyboru serwera.. dość długo wchodzi a i niekiedy wyskakuje błąd " failed to join" czy coś tędy nie pamiętam dokładnie. Problem jest od około tygonia. Pyanie czy miał ktoś w/w problem.. i o co może chodzić.. poł. z netem mam za pomocą wi-fi net szybki sprzęt nowy.. problem jest conajmniej dziwny, tym bardziej że wszystko smigało idealnie, prosze o jakieś porady.. (instalowałem już ponownie)

Opublikowano

radzil bym ci zmniejszyc wymagania CA puki co uzywac GameBostera ustawic ustawienia pulpitu na 16 bit i jeszcze 1 sposub [morze glupie ale pomagają] podczas startowania gry ctrl+alt+dlt >ustaw priorytet> czasu rzeczywistego [ oczywiscie to na CA:P] OMG JAK ZWYLKE ZWALILEM TRESC !! ALE MORZE COS POMORZE :P LICZE NA LIKE ZA MINI POMOC I NIE ZROZUMiAłĄ JAK ZAWSZE TRESC

@ aha i czysc kompa CClnerem pomorze gwarantuje lagów 30/40% mniej sam sprawdzalem

nie masz za co dac mi like ? daj za tradycję...!

Opublikowano

aha to lapek półtoraroczny procek i3 2310m 2.10ghz ramu 4gb geforce 315m ..(all 64-bit na "siódemce") nie jest źle predkość neta 20mb/s... mówie że chodziło wszystko w zasadzie idealnie ąż do ostatniego patcha z tydz. półtora temu, tak coś pamiętam

dalej mam te problemy.. paranoja jakaś.. mam nadzieje że to problemy z serwami..

sork za podwójny post.. :)

Ściągnąłem GB niesteyy nie mam czasu sprawdzic na ile to pomoże, jak tylko to uczynie napewno śię podziele efektem.. jeśli takowy będzie.

pozdrawiam

Opublikowano

więc w/w gamebooster faktycznie zwiekszył nieznacznie szybkość gry ale podczas rozgrywki.. dalej nic sie nie zmieniło..

domyślam sie że error code = -2,10060 to problem ze strony nexona..

Opublikowano

W moim przypadku to byl problem z nieaktualnym clientem, nie byl patchowany kilka miesiecy.

Spatchowalem na innym komputerze aktualniejszego clienta, wrzucilem na ten komputer gdzie mialem ten blad i normalnie teraz rusza gra.

Narazie serwery laguja, oprocz serwera rozgrywki (u mnie nie ma zadnych lagow), same polaczenie sie z ktoryms z serwerow (alpha, bravo) jest trudne.

Musimy czekac na maintence.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...