Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iSRO/SRO-R

thereds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie gram już od jakiegoś czasu, i chce wrócić zapewne z nową postacią. Gdzie lepiej jest grać od nowa? SroR czy iSro ? na sror jest stamina i ograniczony czas expa tak ? na isro też to wprowadzili ? i jak wygląda to połaczenie serwerów ? jeśli dawniej grałem na Mercurym to teraz który to serwer bo nie mogłem znaleźć tego :s są jeszcze jakieś różnice między tymi serwerami ?

Opublikowano

Nie polecam globali nie wydasz złotówki to będziesz nikim , non stop bot . Spoty zapchane przez gf , przy okazji jeszcze turki :D Ogólnie to nie te isro co kilka lat temu . Zajrzyj do prywatnych serwerów na pewno Ci się coś spodoba.

Opublikowano

naprawdę jest tak zle ? patrzyłem na rev6 i servery puste więc myślałem że Gf nie ma. a na sror-r przecież nie ma golda do 70 wiec jak ? nie wiem dlaczego ale jakoś nie przemawiają za mna prywatne serwery- nie wiem dlaczego :D ale jesli by ktos juz tu byl to moze polecicie jakis SOLIDNY SERWER? (oczywiscie sam tez sobie popatrze)

Opublikowano

na isro jak wchodzisz to jest po prawej okienko i pisze jakie servery przeszly w nowe servery.

Heh ale najlepsze jest to że, powiedzmy 3 servery na których wcześniej grało 1,5-1,8k postaci (nie mylić z ludźmi) zamieniły się w 1 na którym teraz gra 2,2k postaci :D. zamiast około 4,5-5k jest 2,2k z czego 20% 30% to stallery sellajace itemy z IM, kolejne 20-30% to GF a reszta to boty normalnych graczy :P.

tez odradzam granie na isri albo sro-r. Bardzo możliwe jest też to że twoja postać została okradziona, gdyż jakieś 4-5 miesięcy temu baza danych isro i sro-r została hacknięta xD . I robili w związku z tym wielką akcje - aby wszyscy zmieniali swoje hasła . xD xD

Opublikowano

Żeby na prywatnych serwerach kimś być także trzeba wydać pieniądze, przykładem może być Lyssa ;) Chociaż ja wszystko osiągnąłem grając to i tak są ludzie którzy chcą mieć szybki zarobek ;)

Opublikowano

Dokładnie Plimos różnica powiędzy lyssą a isro jest taka ,że na lyssie możesz zdobyć wszystko sam , jeżeli ci się nie chce wtedy dopiero wydał zł . A na isro chcesz im płać . Także znowu polecam jakiś prywatny serwer !

Opublikowano

lol Lyssa? w zyciu. Tylko dlatego że to Polski server i kolesie z MPC go prowadzą...

Wg mnie najlepszy jest Extreme Silkroad-R

Badż Playsro - Choć on akurat nie ma zadnych specjalnych dodatków - ale zarządzany jest z głowa, no i stoi nie przerwanie już ponad pół roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...