Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Moje Punkty Umiejętności

HeinekenTrade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie grałem dawno w tą grę (mialem 48lv). I mam takie małe pytanie bo zapomniałem gdzie się sprawdza umiejętności kierowcy, (doskonały start itp)

Pomoże ktoś?

Opublikowano

wchodzisz w tuning i tam masz bodajze "umiejetnosci'czy jakos tak,nie pamietam jak sie to zwie,1 opcja w tuningu,powinienes dostac do magazynu punkty do wlozenia do auta.

Opublikowano

Mi się również wydaje że nie ma tego, dawno również nie grałem w World'a i co mnie zdziwiło? Te pkt. umiejętności, których nie ma a trzeba kupić, jedynie co pozostaje kupno.

10906.png

Opublikowano

Nie nie.Kiedys dostawales za lvl punkt umiejetnosci do rozdania,ale niedawno EA ujebalo sobie ze wprowadzi ....nie wiem jak to nazwac takie jak by inne:x umiejetnosci,kazdy kto mial rozdane punkty umiejtnosci na koncie tracil sie,ale za to dostawal do magazynu umiejetnosci 3 gwiazdkowe ktore moze wlozyc do dowolnego samochodu typu moc nitro,doskonaly start.

Jesli grales i rozdawales pkt przed ta zmiana,nfs powinno wlozyc ci do magazynu paredziesiat sztuk umiejetnosci do rozdania w swoje samochody,kupno to tlko 1 gwiazdkowe,3 gwiazdkowe jak sie skoncza - dropic.;X

Opublikowano

Bo zlikwidowali punkty umiejętności i można je kupić, zdobyć itd. :) Max to 3 gwiazdki i dodają np. 28 % mocy nitra.

Serdecznie Zapraszam na prywatny serwer Metin2 - Rivendel.pl

0JqcU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...