Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zawiesza komputer

eM_tRaViS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nareszcie mam upragnionego bf'a ale znowu problem... . Gram sobie wszystko super ale zawiesza mi komputer nawet reset nie działa. Komputer spełnia wymagania sprzętowe. /Help\

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Ja mam podobny problem, gar zawiesza się kiedy wychodzę z gry do menu.Dopiero reset pomaga, w pojedynczych przypadkach Menadżer zadań.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Może komputer spełnia wymagania, ale nie nadąża za grą?

Możesz rozwinąć? Grałem na najsłabszej grafice i na najlepszej i tak się zwiesza.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Możesz rozwinąć? Grałem na najsłabszej grafice i na najlepszej i tak się zwiesza.

to nie kwestia grafiki ale pamięci RAM. Ta gra pożera dosyć sporo. Sam mam 4GB ram a gra i tak mi się czasem zawiesza.

Opublikowano

Po pierwsze podaj parametry swojego komputera (procesor, karta graficzna, ram i zasilacz)

Po drugie ściągnij CCleaner'a i wyczyść komputer z niepotrzebnych plików. Link: http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

Po trzecie przeskanuj cały komputer w poszukiwaniu wirusów.

Po czwarte jak nic nie pomoże to format, ale to w ostateczności.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...