Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Naprawa problemu z CF-em

IceŁoter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dużo z was pisało tematy na temat tego błędu Your client is invalid version.

Re-install the latest version game client.

[Error]

The local version is higher than latest version

Jest parę sposobów na naprawienie błędu , lecz ja podam najlepszy sposób , jest 99% szans na naprawę tego błędu . ( w przypadku moim i 6 moich kolegów zadziałało oraz paru osób z mpcforum .)

Błąd ten polegał na tym , że Cross Fire przestał działać niektórym osobą na Servis pack-u 3 . Wystarczy "oszukać" windowsa tak by myślał , że mamy Servis pack 2 :)

Wystarczy postąpić zgodnie z instrukcją :

1.Otwórz start

2.Wybierz uruchom

3.Wpisz regedit

4.Wejdź w HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/Windows i w wartości CSDVersion 300 zmieniasz na 200 po restarcie system jest rozpoznawany jako SP2

Myślę , że pomogłem . Daj Lajka !

crossfirewallpapera.jpg

Daj LIKE !

Gość patrykkos
Opublikowano

Stosuj prefixy w nazwach tematów.

Co do tego Twojego sposobu jeżeli działa to naprawdę może się przydać

;) Łap like.

Gość patrykkos
Opublikowano

Przed chwilką miałem ten problem na laptopie, zrobiłem tak jak napisałeś i wszystko działa... Dobry pomysł. Masz ode mnie 5 w profilu

;)

Gość patrykkos
Opublikowano

Odpalanie gry parę razy nic Ci nie da. Za każdym razem będziesz miał ten sam błąd. Ktoś z forum 2 dni próbował tak włączyć i nie pomogło więc nie wypowiadaj się jeśli nie masz nic ważnego do powiedzenia :rolleyes:

Gość patrykkos
Opublikowano

Tylko po co masz się męczyć cały czas skoro możesz raz coś zmienić i będzie spokojnie działało ? ^_^

PS. nie włancza tylko włącza

;)

Opublikowano

DZIĘKI !!!!!!!!! Szukałem 2 tygodnie po mpc i googlach i nic nie było . Gdyby nie ty nie grał bym w te gra , z jest zajebista . TO DZIAŁA , a i skoro dosyć większa ilość osób taki problem ma można podpiąć ;D Łap like i 5 w profilu .

Opublikowano

Gdyby nie ty chyba nigdy bym w tą gre sobie nie pograł . Łap lajka !

@UP Racja można by i podpiąć

234.gif
Opublikowano

Sposób na prawdę działa - potwierdzam

;)

Popraw tylko kolor tekstu, bo fioletowy słabo widać..

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...