Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi w CA

Reporter88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od jakiegoś czasu mam straszne lagi w CA. Dodam, że z netem jest wszystko ok. Gdy gram na fireteamie to nie mam lagów, nawet przy flame i dużą ilością zombików. Lagi mam np. w shopie gdy chce coś kupić. Kupuje i dopiero za minute mi to sie kupi. Strasznie wkurzające. Albo przy wchodzeniu na serwer się laguje. Praktycznie prawie cały czas w lobby. I czasami w Inboxie nie mam nic a czasami jest to co powinno być. Czy to wina mojego kompa(Mam bardzo dobrego, GTA IV chodzi na wysokich)? Czy serwerów nexona. Prosiłbym o pomoc :)

Opublikowano

To jest wina nexona, poniewaz maja problem z serverami dzisiaj od 14-14:30 jest maintanance.A co za tym idzie po uplywie tego czasu powinnismy cieszyc sie normalna gra.

Opublikowano

szybszy byłeś ; (

kuwa 10 temat tego typu naucz się szukać dziecioczku!!!

nexona wina

i zróbcie coś piecu no bo kurde kilka ponad tematów o tym jest!

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Ok. bardzo dziękuje, poczekam na więcej wypowiedzi. Teraz widze. 5 minunt temu grałem. Teraz w ogóle nie chce sie combat włączyć... ;x Co oni z tymi serwerami mają...

Edit. Bardzo przepraszam. Już będę wiedział. I nie wyżywaj się na małym "dziecioczku".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...