Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagrywanie Fraps'em gier (np. Skyrim)

Vectr_0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam dwa pytania:

-Czy da się ustawić Fraps'a (pełną wersję) tak by nagrywał cały film w jednym kawałku? (Bo Fraps dzieli na części)

-Jest jakiś program która nagrywa film w jednym kawałku?

Bo jak np, chciałem nagrać gameplay z Skyrim'a to filmik niespełna 15 min ważył ponad 30 Gb i był w 16 kawałkach. Nie było by problemy gdyby nie to że jak złącze te kawałki w całość to w nie których momentach znika obraz (jest czarny) a dźwięk jest normalnie. Jak oglądam kawałki osobno takiego problemu niema. Do spojenia używam Sony Vegas pro 10.

Z góry dzięki za pomoc.

P.S Sory jeśli w złym dziale dałem, ale nie wiedziałem w jakim. A problem w sumie tyczy się nagrywanie gry Single Player, więc dałem tutaj.

Opublikowano

Fraps dzieli filmik gdy przekroczy wagę 4GB.

Spróbuj programu Bandicam (płatny), on nagrywa w dobrej jakości ale jego filmy mało ważą i nie dzieli ich aż na tyle części :)

PS. Zły dział

Opublikowano

1. Frapsa nie da się w taki sposób ustawić, więc jesteśmy skazani na wolne miejsce na dysku, zresztą i tak party potem się konwertuje lub montuje w np. WMM, CamtasiaStudio, Sony Vegas.
  2. CamtasiaStudio, Bandicam, HyperCam (słaba jakość).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...