Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Klan

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

znacie może jakieś polskie klany, które są nastawione pod exp ? Coś w stylu temporary Plat1n1um Firends ? Cały czas siedzą na platku i mają room ?

może FIRE TEAM PL ?

Opublikowano

Ja o takich klanach nie slyszalem zbyt duzo, poniewaz przewazne zaklada sie je dla cw i clanowych itemow(szczegolnie 3 slotowego backpacka).Moze gdybysmy sie zebrali w tym temacie to jakis fireteam klan by powstal albo przynajmniej ekipa;)

Opublikowano

Ja mam nawet dobry. Tyle, że teraz Admin wyjechał do Ameryki na jakiś czas. I coraz mniej się gra. A w dodatku przewaga osób jest tam takich około 18 lat, i oni się uczą, a niektórzy pracują. Ja jestem tam najmłodszy chyba :D 15 mam.

Ale większość tak jak mówię w wakacje będzoe grać bo nie będzie szkoły, więc niektórym tylko praca zostanie!

Jak coś to ~Physic4lG4mer~

Tu masz link do strony Nexona:

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

BlackShine ciągle expią jestem to wiem :P jest 1 lvl clanu byl 4 prawie 5 ale kolega bana dostal od nowa jedziemy :P wiec jak chcesz poexpic zapraszam powiedz ze znacz E-rwElitE_3 lub Fajansiarz_ i tyle jak napiszesz nie bedzie im zależeć już na na twoim k/d :P pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...