Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradzcie co robic :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem że zły dział no ale cóż do rzeczy ... Zostałem wczoraj perfidnie oszukany tzn... dokonałem wymiany(własciwie kupilem za 25zł) od kogoś konto do gry . Zmieniłem wszystkie dane na mailu itd.. jednak po 2 dniach juz haslo do maila i do konta zmienione.

Znajomy mi powiedzial ze jesli z mailem jest skojarzony dłuzej niz miesiac jakis nr.telefonu to mozna go po zmianie potem jeszcze uzywac (Gmail). Co robić iść z tym na policje czy dać sobie spokój poprostu? wymiana nie była za posrednicwem Allegro tylko gg wiec chyba marne szanse sumka tez smieszna 25zł jak myslicie?

PS: wiem ze to nie odpowiedni dział napewno wiec prosze o przeniesienie w razie czego

Opublikowano

Raczej napisz do administracji tam gdzie kupiłeś to konto, że zostałeś oszukany. Na Policję nie idź bo to bez sensu.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Na policje jak pójdziesz to odrzucą momentalnie wniosek gdyż wartość oszustwa jest warta tylko 25zł. Robiłeś to na własną odpowiedzialność skoro nie skorzystałeś z allegro. Więc daj sobie spokój.

I na przyszłość pamiętaj, robi się nowe konto na emailu i później w grze zmienia się email i wszystkie hasła.

Opublikowano

Nic nie zrobisz, przykro nam. Możesz iść na policję ale to raczej nic nie da, tym bardziej, że to wszystko jest wirtualne. Ciężko będzie cokolwiek udowodnić.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dlatego właśnie pamiętaj że zawsze zmień maila, nie bierz maila poprzednika.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Napisz do admina, jeżeli jakiś cwaniak cie wychujal to moze wychujac innych, a tak przynajmniej konto mu zablokuja, ze sprzedaje. Niewielki krok dla ciebie, a wielki krok dla ludzkosci. Mozesz uratowac wiele istnien.

Cześć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...