Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrajmerzy / wolny czas

Armatus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zbliżają sie wakacje a ja z moją złamaną nogą , musze siedzieć w domu co oznacza nieeezłe nudy ...

Jak wiecie w internecie jest dużo ludzi robiących Lets Playe z różnych gier , kilku na prawde dobrych oglądam , ale codziennie obejrze max 3 - 4 filmiki po 20 - 40 min , no a to Mi jakoś nie wystarcza

Zwracam się z prośbą do was , abyście Mi polecili jakiegoś dobrego zagrajmera moje wymogi to :

- Nie musi mieć dobrego głosu , ale po mutacji

- Filmik min . 2 dziennie

- Nie z serii Typu COD , BF , SKYRIM , MAX PAYNE 3 ...

Bardziej wolałbym zagrajmera na luzie tak jak Wiczejven , Tivolt ...

Zagrajmerzy których oglądam lub których nie chce abyście podawali

- Tivolt

- Rock & Rojo

- Jjayjoker

- CTSG

- MrSetoKami

- Feomathar

- EvarezTP

- Jazzzgod

- Gimper

- Tybek2

- OldHesher

Nie chce zagrajmerów którzy robią tylko i wyłącznie filmiki z Minecrafta , jeden taki zagrajmer Mi wystarczy , już go oglądam , Gość nie musi mieć partnera i srać filmikami , byleby miał dobre poczucie humoru :)

Opublikowano

To gość ( wpisz sobie na youtubie nazwe jednego z takich ) który robi Lets Playe z różnych gier .

Pokazuje jak w nią grać przechodzi ją od początku do końca , ze swoim komentarzem . Można się przy tym nie nudzić zobaczyć jak dana gra wygląda gdy np : Nie mamy zbyt dobrego kompa zeby w nia sami zagrać , a ciekawi nas fabuła lub sama rozgrywka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...